Hvordan tilpasser jeg en Mustang GT?

The Ford Mustang GT må være en av de mest ikoniske amerikanske muskelbiler på markedet. I tillegg til å tiltrekke folkelig appell blant automotive entusiaster for sin tradisjonelt elegant og sporty lager utseende, mange fans av Mustang GT ta sin forelskelse i bilen et skritt videre ved å legge sine egne innslag til design. Tilpasse en mustang GT kan omfatte endringer av aksjen design så enkelt som brekking vinduet til mer kompliserte overhalinger av ytre kroppen. Mulighetene er ubegrensede. Instruksjoner
en

modifiy og baklys ved å legge lys dekker. De fleste frontlys og baklys dekslene kan lett bli festet over toppen den opprinnelige lys dekker og låst på plass med faner. De kan også lett tas av for rengjøring. Hale og frontlys dekker fremheve temaet i bilen. For eksempel, hvis kjøretøyet er helt svart, kan du enkelt legge vekt på dette ved å bruke farget lys dekker til mer grundig dekorere henhold til tema.
2

Endre felger. Bytte av felger som passer bedre til innredning av dine mustang kan bli kostbar, men det finnes flere rimelige metoder for å tilpasse hjulene uten å bryte bank. Mustang GT hjulene kommer tilpassede forkrommet. Det kan være mer praktisk å file ned forkromming og spraymaling over dem, hvis du foretrekker å ha svart eller noen andre fargehjul. Installere større dekk og felger på bakhjulene er også en vanlig tilpasning for Mustang og lignende sportsbiler.
3

Senk suspensjon. Dette vil legge til den allerede slanke utseendet på GT, mens du senker tyngdepunktet som forbedrer Mustang håndteringsevner rundt trange hjørner og gir en jevnere kjøring.
4

Legg et bakken effekter kit. Nettsteder som Andys Auto Sport og R & R racing har et utvalg av bakken effekter spesielt utviklet for Mustang GT. Dette inkluderer å legge til en front air dam eller en ram air hette for å øke hestekrefter og gi ekstra ventilasjon for motor. Ground effekter gjør bilen mer aerodynamisk og gi det et drag racing look.
5

Legg tonede vindu lamellene eller vindu øser til vinduene tilbake. Hver Mustang GT kommer lager med små trekantede vinduer på baksiden venstre og høyre side av bilen for passasjerene i baksetet. Når disse vinduene er dekket med vindu lamellene eller øser det gir bilen et mer aggressivt utseende på utsiden, samtidig som interiøret i bilen et mer bevoktet og intim stemning.
6

Installer en forestilling chip. En forestilling chip er en modifikasjon som er installert gjennom Mustang GT dashbordet for å koble til datamaskinen systemet. Den gir mer hestekrefter, dreiemoment, raskere akselerasjon, og bedre gassrespons til kjøretøyet. Avhengig av chip du kjøper, mange av disse endringene har vært kjent for å forbedre gass kjørelengde også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84442.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger