Slik installerer en Accelevision antenne

Accelevision Boomerang antenner ligner de du ville se på limousiner. De får sitt navn fra sin likhet med en boomerang - montert på en liten sokkel. Med bruk av fabrikklevert koaksialkabel, montering og tilkobling av Accelevision Boomerang antenne krever bruk av grunnleggende håndverktøy å fullføre. Du trenger
Marker
Drill
Socket satt
skrutrekker
Wire bånd
Vis flere instruksjoner
en

Trekk radioen ut av dashbordet. Denne prosessen vil variere med hver bil. En reparasjon guide, som Chiltons eller Haynes, vil hjelpe deg å avgjøre hvordan du fjerner din radio.
2

senter gummifôringer pakning for antennen på koffertlokket, og merk de to festehull på basen på koffertlokket med en markør. Bore ut to hull i koffertlokket med en hånd drill.
3

Plasser gummi-montering pakningen på koffertlokket, plasser antennen på toppen av gummipakningen og træ montering bolter inn i antennen fra undersiden av koffertlokket. Stram dem på plass med en stuss og skralle.
4

Finn et område på baksiden av bagasjerommet hvor du kan mate koaksialkabel inn i kabinen av kjøretøyet. Vanligvis vil du finne et område i en av de nederste hjørnene.
5

Før koaksialkabel under teppet i bilen. I de fleste tilfeller må du ta av døren jam plate som holder teppet ned og skrelle teppet tilbake. Plasser enden av koaksialkabel gjennom baksiden av dashbordet og ut gjennom hullet igjen ved å fjerne radioen.
6

Koble koaksialkabelen til radio antenne port på baksiden av radioen, og sett på radioen tilbake til dashbordet.
7

Koble den andre enden av koaksialkabel til bunnen av antennen ligger inne i bagasjerommet.
8

Tie koaksialkabelen til bunnen av koffertlokket rammer med wire bånd for å holde den ut av veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86632.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger