Hvordan bygge et luftinntak for en 4Runner

The Toyota 4Runner har vært en bærebjelke i Toyota SUV lineup fra det tidspunkt den første modellen ble bygget i 1984. Siden det året, rangerer 4Runner konsekvent i topp ti av SUV-er på det amerikanske markedet. Den 4Runner kommer med en V6-motor som presser ut om 250 hestekrefter. Selv om det er mer enn nok kraft for de fleste biler, må 4Runner litt ekstra boost som det veier £ 5330. En rask og enkel måte å legge om ti ekstra hestekrefter er å legge en høy ytelse luftinntaket til motoren. Du trenger
4Runner luftinntak kit
skrutrekker
Ratchet og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Park bilen på et sted borte fra trafikk. Åpne panseret. Koble hovedopptaket røret til den vinklede silikon inntak tube ved å skyve silikon forbindelsen over hovedopptaket tube. Stram slangeklemme på silikon slange med skrutrekkeren.
2

Sett den andre enden av hovedopptaket slangen inn i varmeskjoldet åpningen.
3

Plasser filteret adapteren på kjeglen filteret, og sett den store slangeklemme på adapteren. Stram slangeklemme ved hjelp av skrutrekkeren.
4

Legg det siste silikon slangen på undersiden av filteret adapter og sted en slangeklemme på den og skru den fast. Plasser den andre siden av silikon slangen på hovedopptaket rør som stikker inn i varmeskjoldet.
5

Plasser skum isolasjon rundt kanten av varmeskjoldet. Plasser den tilsvarende bokstaven parentes på varmeskjoldet er bore hull som samsvarer med bokstaven på braketten. Bruk skralle å stramme braketten muttere og bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86306.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger