RAM Nerf Bar Bruksanvisning

Installere Nerf Bars på din Dodge Ram pickup er en enkel, men likevel litt fysisk krevende jobb for gjør-det-yourselfer. Mens mange bilverksteder er villige til å installere dem for deg, hvis du er hendig med en skiftenøkkel, kan du senke sine arbeid kostnad og bare installere Nerf Bars om Ram din hjemme i noen timer. Nerf Bars ikke bare styrke annenhåndsverdi og utvendig utseende av lastebilen, de tilbyr funksjonalitet i form av et mellomliggende trinn mellom Ram og bakken. Du trenger
Floor jack
fire bukker
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Sett den Ram parkeringsbremsen. Løft passasjersiden av bilen opp fra bakken ved hjelp av gulvet jack til den er høy nok til posisjon to bukker under rammen. Sørg for at de bukker er på sitt beste justering før du senker Ram på dem.
2

Place to andre bukker like utenfor rammen av en fot, justert til sitt laveste punkt. Plasser høyre hånd Nerf Bar på disse to bukker, med bracketry mot Ram er rammen.
3

Tre Nerf Bar festeboltene gjennom Nerf Bar parentes og deretter gjennom Ram er ramme inntil den gjengede enden stikker ut fra den innenbords siden av rammen. Fest mutterne på boltene med en socket sett.
4

Løft passasjersiden av Ram utenfor bukker. Flytt alle fire står vekk fra lastebilen og senk Ram til bakken.
5

Gjenta trinn 1 til 4 på førersiden av Ram.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86005.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger