Hvordan få mer hestekrefter ut av en 96 V6 Ford Mustang

Før den siste gjeninnføring av en rekke ulike amerikanske muskelbiler, var Ford Mustang den siste gjenværende muskel bil. Mens bilentusiaster har historisk vært tiltrukket av ytelsen fokusert GT-modeller, mer prisbevisste forbrukere har blitt tiltrukket av de mer økonomisk V6 Mustang. Selv om det ikke på langt nær så kraftig som den GT-modellen Mustangs, kan kraften genereres av V6 Mustangs økes betraktelig med noen få endringer i bilens styreenhet, eksos og luft inntak systemer. Du trenger Fondsavkastning chip
Aftermarket luftinntakssystemet
Aftermarket eksos system
Vis flere instruksjoner
en

Fjern Mustang fabrikk eksosanlegg og erstatte det med en hvilken som helst av en rekke ettermarkedsprodukter systemer. Ettermarkedet systemer bidrar til å øke hestekrefter ved å forbedre strømmen av eksosgasser fra motoren og redusere mengden av mottrykket i avgassystemet. Ettermarkedet systemer er i stand til å oppnå dette gjennom bruk av stor diameter rør.
2

Endre Mustang elektroniske styreenheten ved å feste en prestasjonsfremmende chip. Forestillingen chip vil endre programvaren som styrer motoren til å produsere mer hestekrefter. I tillegg vil noen av brikkene endre bilens drivstoff og tenning kart å øke bilens generelle ytelsen.
3

Bytt bilens luftinntak system med en ettermarkedet system deigned å forbedre flyten av kjølig luft inn i motoren. En rekke ulike selskaper produserer systemer som involverer alt fra en enkel erstatning filter til en full kald luft inntak. Uavhengig av det aktuelle systemet som brukes, vil bilens hestekrefter og drivstofføkonomi bli bedre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/85608.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger