Rimelige Ground Effects

Ordene "ground effect" er langt oftere brukt enn de blir forstått, henviser enten til den aerodynamiske "ground effect" eller karosseri stykker (aka body kit) som gjør det mulig. Bakkeeffekt er i hovedsak det vakuum som kan utvikle seg under en bil i bevegelse når luftstrømmen under bilen er lite i volum og beveger seg raskt. Bakkeeffekt reduserer en iboende vingeformet bilens løft ved høy hastighet, slik at det både raskere og mer stabil. Den minst kostbare bakken effekter kit kan være den du bygge deg. Sheetmetal Air Dam

Redusere heisen er delvis om å øke lufthastigheten under bilen, som kan bli hjulpet ved å eliminere så mye under-bil luftstrøm som mulig. En metode er å bare danne et stykke sheetmetal rundt eller under bilens støtfanger foran og sette den så nær bakken som mulig uten at det sliping på fartsdumper eller veien etter suspensjon komprimering.
Sheetmetal sideskjørt

Sideskjørter er som luft dammer for sidene av biler og utvide nedover fra bunnen av kroppen mellom for-og bakhjulene Den enkleste måten å gjøre en effektiv side skjørt er å kutte en strimmel av sheetmetal så lang som avstanden fra baksiden av forhjulet åpning på forsiden av den bakre. Stripen bredde bør være avstanden fra bilen til bakken pluss tre inches. Bøy en 90-graders, tre-tommers leppe langs den øvre lengden av skjørtet, bruke denne leppe å montere skjørtet til bunnen av legemet med sheetmetal skruer. Sett en 2-tommers leppe på bunnen for strukturell stivhet.
Belly Pan og Diffuser

air dam og side skjørt eksisterer for å redusere luftstrømmen under bil; magen pan /diffuser styrer luften som gjør det under. En mage pan er et stort stykke sheetmetal som dekker bunnen av biler og holder luft fra fanger på de mange små protuberances under. Magen pan alene har en drastisk innvirkning på stabilitet i høy fart og toppfart, men du kan trappe opp spillet ved å utforme det som en diffuser. Fest magen pan til bunnen av air dam på forsiden, og bøy den slik at den sparker deg for å følge gulvet i bilen bak motoren. Dette tvinger all luft som gjør det under bilen for å ekspandere for å fylle gapet mellom chassiset og bakken. Denne utvidelsen fører til et trykkfall som suger bilen til veien som et vakuum.
Sheetmetal Bumper Deksel

laveste delen av støtfangeren bak dekselet skal være så langt fra bakken som mulig slik at luften under bilen for å gå ut så raskt som mulig. Den bakre støtfanger dekke bør fungere som en forlengelse av bunnplaten. Sett en 2-tommers leppe nederst på støtfangeren dekselet og fest den til baksiden av bunnplaten med sheetmetal skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/84601.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger