Vermont lover for Window Vipper

Vindu missfarging holder bilen kjølig om sommeren og gir deg privatliv året. Det gjør det også vanskelig for en sjåfør å se ut av vinduene mens du kjører. Vermont etablert vindu missfarging lover i 1984 for å beskytte sjåførene. Darkness

Window tint mørket er målt ved synlig lysgjennomgang. Vermont bruker en kombinasjon av vinduet tint film og originalt vindu tint å bestemme synlig lysgjennomgang.

Vermont tillater ikke-reflekterende farge langs toppen av frontruten, over produsentens AS-1 linje. Dette er en standardfunksjon på alle biler nå. Ingen annen fargetone er tillatt på frontruten. Vindu missfarging er ikke tillatt på enten foran vinduet på grunn av sikkerhetsproblemer. Baksiden passasjer vinduet og bakvinduet kan ha noen mørke fargetone.
Refleksjon

Refleksjon fungerer som solbriller, ved hjelp av metalliske nyanser for å reflektere sollys fra vinduene. Det reduserer også gjenskinn og varme inn i bilen. 1984 lov ikke tillater noen metallic eller speilet utseende for noen del av bilen.
Andre lover som

Vindu missfarging kommer i flere farger, inkludert blå, grønn og rød. Vermont ikke forbud noen spesifikke farger. Vermont krever at begge sidespeilene være festet og brukbart hvis bakvinduet er farget.

Ingen sertifikat for å produsere eller selge vinduet fargetone er nødvendig, og heller ikke krever de en bil har et klistremerke som identifiserer at den har juridisk fargetone.

Vermont gjør håndheve sine lover på ut-av-statlige biler. Overtredelse av enten in-statlige eller out-of-state biler har en $ 120,50 fint uten poeng lagt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88232.html

Previous:
Next: No

Utvendig Aftermarket alternativer