California Regler for bilskilt

Som alle sier, krever California kjøretøy på sine veier for å være riktig lisensiert og vise bevis på dette faktum ved å vise en lisens plate. The California Department of Motor Vehicles staver ut særlige regler for statens bilskilt i 3 divisjon, ett kapittel av California Vehicle Code. Visning av plater

California krever mest motorkjøretøy å vise to bilskilt, en foran og en bak. Unntakene er motorsykler, som må vise bare én lisens plate, på baksiden, og trekkvogner, som må ha en plate på forsiden. Platene må monteres i en flekk på bilen som ikke er høyere enn fem meter over bakken. Lisens plate dekker og rammer er akseptabelt så lenge de ikke hindrer sikten av tallerkenen eller skjule noen av sine tegninger.
Overføring av plater

I California, lisens platene overfører med et kjøretøy når den selges. Hvis du har forfengelighet plater som du ønsker å beholde, kan du sende en Special Interest License Plate Application. Hvis du flytter ut av staten, ikke California ikke krever at du returnere bilskilt, og du kan bare kaste dem.

Specialty Plates

California har en rekke spesielle plater. Som i 2010, det er mer enn to dusin spesialitet platene tilgjengelig for allmennheten, avgiftene som å finansiere en bestemt gruppe eller årsak. Det finnes også en rekke plater tilgjengelig for medlemmer av spesielt utpekte grupper, som funksjonshemmede veteraner, eiere av biler av historisk verdi og statlige og nasjonale folkevalgte lovgivere. Bileiere må vise disse platene den samme som vanlig de, med plater på foran og bak på bilen.
Varighet Plates

Under California lov, plate design kan bare endres hvert femte år. Det er et minimumskrav, og staten kan beholde samme plate for så lenge de ønsker. Når femårsperioden er utløpt, direktør for Department of Motor Vehicles, med godkjenning av regjeringen, kan avbryte en lisens plate serien og bestille en ny.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88231.html

Previous:
Next:

Utvendig Aftermarket alternativer