Norge bil >> Bil >> båter >> Content

Er Strategic Planning Recssion Proof?

Er Strategic Planning Tilbakeslag Proof?
Strategisk planlegging er et veikart for å lede en organisasjon eller en enkelt entreprenør fra der de er nå, hvor de ønsker å være i future.Fair nok - men er det lavkonjunktur bevis? Svaret er ettertrykkelig ja! Strategisk planlegging er en virksomhet verktøyet, som hvis det gjøres riktig, kan gjøre bedriften hovedsak immune mot konjunktursvingninger. Den sentrale delen av den setningen er "hvis det gjøres riktig". Strategisk planlegging er, i kjernen, en metode for å forutsi fremtiden. Strategien er spillet plan for å skape din fremtid - å vinne - selv i møte med begrensede ressurser, eller intens konkurranse. Strategi: maksimerer belønning, og minimerer riskLeverages resourcesProvides sammenheng, mening, verdi, retning og justering for taktiske actionsLeads til langsiktig successThink om det: I nesten alle bransjer i dag, er det to typer organisasjoner. Først, det er de som Microsoft, Google og Dell som endrer spillet, forme de "regler" til sin fordel. Sekund, er alle de andre organisasjonene i de bransjer som er igjen til å følge i deres fotspor. Når konkurransedyktige reglene endres, og de vil endre, må tilhengerne gjøre alt de kan for å tilpasse seg, bare for å bo i virksomheten. De er på en måte, på defensiven, og det er ikke en spesielt gunstig sted å være.
Har "spill-skiftere 'en betydelig fordel fordi, siden de forlot startgropa før konkurrentene sine, de får først sprekke på markedsandel, og tankene aksje. Enkelt sagt, når du lager reglene, er det lett å vinne spillet. En stor fordel med strategisk planlegging er å hjelpe bedriften se det store bildet, spesielt fra en markedsførings-synspunkt. Ved å opprette gode strategiske planer, vil du være bedre i stand til å forstå behovet for rettidig endringer i markedsføringen tilnærming og produktmiks. Strategisk planlegging krever å sette klare mål og målsettinger, og møte disse målene og målsettinger under spesifiserte tidsrammer.
Hvorfor? - Som jeg sa tidligere, er strategien om å forutsi fremtiden, gjøre antagelser om hva som kommer til å være, og gjør forpliktelser basert på disse forutsetningene. Hvis fremtiden du forutse er feil, alle dine riktige handlinger vil fortsatt undergang du failure.There finnes måter å sikre at du ikke gjette så galt at du sette din virksomhet: 1) Grundig forstå markedet og virksomheten din miljø, og avgjøre om eventuelle "Market disrupters" er på horizon.2) Lag en strategi som har effekten av å endre markedet i favor.3) Lag Strategisk Fleksibilitet i din virksomhet og markedsføring plans.Strategic Fleksibilitet er nøkkelen. Du ønsker å være i en posisjon der, selv om noen av forutsetningene er galt (og de vil være), din virksomhet er fortsatt viable.One måte å skape fleksibilitet er å tenke som en sjakk. Du må mestre begrepet "Down Board Thinking". Gjør verdensklasse sjakkspillere ikke bare tenke på sine egne bevegelser, de ser "ned styrets og vurdere sine motstandere (konkurranser) mulige svar på sine trekk, og planlegge en rekke alternative trekk fremover. Denne typen hvis tenkning er særlig relevant både i å skape din strategi, og i styre og overvåke gjennomføringen av strategien din. En annen måte er å ha nok handlinger (taktikk) skjer på omtrent samme tid (i parallell), slik at selv om noen av dem ikke slår ut, så vel som du forventet, vil du fortsatt ha fremgang fordi du har nok riktige handlinger skjer.
virkelige målet for strategi da, er å ha et sett av handlinger på plass i samsvar med din view (s) av ønsket fremtid. Når du har disse handlingene på plass, med systemer, prosesser, beregninger, og avslutte planer (fordi alle strategier slutten), kan du begynne å administrere strategisk usikkerhet, overvinne konjunktursykler, og forberede din bedrift å være den som skal lukkast, selv i nedgangstider.
.from:https://www.bilindustrien.com/bil/boats/49015.html

Previous:
Next:

båter