Norge bil >> Bil >> båter >> Content

Intelligent Strategisk Fleksibilitet

"Ting endrer seg til det verre spontant, hvis de ikke endres til det bedre designedly". At sitat fra Thomas Bacon ble ytret tilbake rundt år 1600, men det er så god råd i dag som den var tilbake da. Faktisk, gitt frekvensen av endring i dag, vil jeg hevde at det er enda mer relevant!
Du vet at ting vil endre seg. Du vet at markedet vil alltid være i endring, med nye selskaper inn det, nye produkter og tjenester som vises, nye kunder, nye forskrifter, ny teknologi, selskaper går ut av business, og om, og om, og på. Endringen vil happen.So, ber det spørsmålet - hvorfor har tenkt på om det kommer til å være så mye endring Faktisk, i sin bok The Strategy Paradox, Michael Raynor påpeker at ledere må foreta valg med vidtrekkende konsekvenser i dag, men må basere? disse valgene på forutsetninger om en fremtid de ikke kan forutse. Hvis fremtiden ikke slår ut som forventet, kan disse strategiene mislykkes horribly.It er ganske vanskelig å nøyaktig forutsi hva fremtiden vil holde, og jo lenger ut du prøve å forutsi, jo mindre nøyaktig du vil bli. Tenk på værvarselet. Hvor ofte har du vært avhengig av den lokale værmeldingen å planlegge litt viktig aktivitet, og deretter fått regnet ut. Strategisk planlegging er, uansett hvordan du "kle opp", en gjettelek. Ved å være svært strenge i planleggingen, kan du stable oddsen for at dine gjetninger vil være rett, eller i det minste riktig nok. Og, enda mer kritisk, vil prosessen som du går gjennom for å lage dine planer gi enorm informasjon og innsikt i dine markeder, dine konkurrenter, og ditt eget selskap.
Denne innsikten er kanskje den beste grunnen at å gå gjennom prosessen med lage en strategisk plan er vel verdt innsatsen. Som et eksempel anta at du skulle komme i en road race med naboen. Løpet skulle ta deg fra San Diego, California til San Francisco, California, en avstand på ca 500 miles. Anta videre at det er en $ 1,000,000.00 premie for den som får det first.Race dagen kommer og din nabo er av og kjører. Han er gått ut av området før du har gått en mil. Oh, forresten, glemte jeg å nevne at han kjører en Porsche, og du kjører en minivan. Ting ser ikke så bra eh? Vel, 500 miles senere, du sitter der, å ha middag på Fishermans Wharf i San Francisco når han kommer flygende nedover veien, bare å komme inn i byen. Det ville trolig være fint om du kjøpte ham en fin glass vin med din millioner dollar prize.How i verden, er det du sier, jeg slå Porsche? Svaret er egentlig ganske enkelt, planla du turen. Du tok deg tid til å gå til AAA eller Google Veibeskrivelse å kartlegge ruten din. Du fant ut på forhånd hvor omveier der, og hvor trafikken var sannsynlig å bli støttet opp (hvis du har kjørt noe sted i California, er det nok av disse plassene!). Vet du hva annet du gjorde, hadde du en av dem fancy nye Global Positioning satellitt-enheter i bilen, slik at det var nesten umulig å gå seg vill. Oh, forresten, GPSen var veldig ryddig typen som ga deg real-time oppdateringer på trafikkforhold og bygging forsinkelser - med andre ord, du hadde en god strategi og intelligente flexibility.As jeg nevnte tidligere, en av de største fordelene å drive strategisk planlegging er det utrolig mye informasjon du samler i prosessen. Denne informasjonen vil tillate deg å være svært følsom for endringer i markedet, og å reagere på dem på en måte som sikrer at du fortsatt lønnsomhet. Denne informasjonen vil gjøre deg i stand til å takle de ustadig kravene fra kunder og de frittgående angrep av competition.Prepare å dra nytte av en verden sammen på måter ennå ikke forstått, av enorme mengder penger søker etter lønnsomme ideer, om en verden der folk er stadig mer villige til å betale for å spare tid, og en verden der endring skjer med fantastisk regularitet. Forbered med store planer, og større kunnskap.
.from:https://www.bilindustrien.com/bil/boats/49014.html

Previous:
Next:

båter