Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> Car Cleaning >> Content

Hvordan å oppløse Korrosjon på aluminium

Korrosjon på aluminiumsoverflater --- om det innebærer fly, båter eller bildeler --- kan lett lagt merke til. Den korrosjon opptrer som et hvitt støv. Korrosjon oppstår når overflaten er blitt utsatt for oksidasjon og salter. Under støv, kan overflaten ser etset, pitted og ha en generell ruhet. Korrosjon rundt nagler og sømmer føre til en svekkelse i felles strukturer. Behandling av korrosjon på aluminium vil variere i alvorlighetsgrad. Nøkkelen ligger hos de riktige metodene og kjemikalier. Du trenger:
Dish såpe
Stiff-børste
Håndklær
Aluminum polsk, fine
Kaffe kan
Hansker
Vernebriller
Particle maske
Kromsyre
Svovelsyre
skrubbesvamper
Wax, ikke-slipende
Vis flere instruksjoner
en

Mix en løsning av mild oppvaskmiddel og vann i en bøtte. Dypp en stiv børste inn i løsningen og fjerne all olje, smuss og fett. Fjern alle tunge, hvite belegg med børste og skyll grundig. Tørk overflaten med et rent håndkle. Bruk et ikke-slipende pasta voks til overflaten. La det tørke og fjerne voksen film med et rent håndkle.
2

Fjern middels korrosjon på belagt eller legering aluminium ved å skrubbe den delen med børste og parabol-såpevann. Fjern all olje, fett og smuss. Skyll den delen med vann og tørk med et håndkle. Skrubb området med en skuresvamp og aluminiumforbindelsen polsk, ved hjelp av sirkelbevegelser. Fjern gropene og etsing med skrubb pad. Poler av residuet med et håndkle inntil delen er rene og skinnende. Bruk et ikke-slipende voks og tørk av voks rester av med et håndkle.
3

Vask del med en stiv-børste og oppvaskmiddel for å fjerne fett, olje og hvitt oksidasjon for en tung belegg. Skyll med vann og tørk med et håndkle. Ta på hansker, partikkel maske og vernebriller. Bland en 10-prosent løsning (like deler) av krom og svovelsyre i en kaffe kan fylles med vann.
4

Dypp en stiv børste i sur løsning og skrubb del, arbeider bust inn i etsing og korroderte overflater. Tillat den sure løsning for å forbli på overflaten i minst 5 minutter, og deretter skrubbe igjen. Skyll grundig med vann. Tørking av overflaten med et håndkle. Skrubbe overflaten med en skuresvamp og fine aluminiumforbindelse polsk, ved hjelp av sirkelbevegelser. Tørk av sammensatte rester tørr med et håndkle. Påfør et strøk med ikke-slipende voks og buff den tørr med et rent håndkle.
5

Rengjør en lakkert aluminium overflate ved hjelp av samme teknikk som i trinn 3 og 4. Forbered flater som skal males på samme måte, bortsett fra gjelder ikke en voks strøk. Male overflaten umiddelbart etter rengjøring fordi oksidasjon vil danne umiddelbart. Etter at malingen har tørket og herdet, påfør din beskyttende voks frakk og buff den tørr med et håndkle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/car-cleaning/123191.html

Previous:
Next:

Car Cleaning