Hvordan koble en Inverter til et elektrisk system

Vekselrettere er nyttige enheter for å konvertere likestrøm (DC) makt til vekselstrøm (AC) makt. De blir ofte brukt i biler og lastebiler for å tillate bruk av vanlige AC-drevne apparater som TV og DVD-spiller. Strøm vekselrettere er også brukt til å levere strøm til bærbare datamaskiner. Koble disse enhetene til bilens elektriske system krever forbinder de to strømledningene som fôrer omformeren. AC strøm er levert via en stikkontakt bygget inn i omformeren. Du trenger
Inverter
elektrisk ledning
Wire cutters
Wire strippere
Propp
Drill
Montering skruer
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hvor omformeren vil bli montert i kjøretøyet. Disse enhetene kan bli varmt, og de trenger å bli montert i et område med fri luftstrøm. Bruk skrutrekkeren og skruer for å feste inverter til kjøretøyets chassis.
2

Route de svarte og røde ledningen til omformeren gjennom kupeen til motoren brannmur. Sjekk hullet størrelse trengs for pakningen. Stussen pakken vil gi denne informasjonen. Bor hullet gjennom brannmuren og sette tetningen inn i hullet. Tetningen skal dekke alle de synlige av hullet som kunne gni seg mot inverter ledninger.
3

Skyv den svarte og røde inverter ledninger gjennom maljen hullet. Route de ledninger rundt motoren bay til batteriet. Koble den røde kabelen til plusspolen på batteriet og den svarte ledningen til den negative terminalen på batteriet. Du kan koble disse ledningene med krokodilleklemmer, eller du kan klemme dem på batteriet innlegget ved å løsne batteriet kabel og klemmer omformeren kabelen mellom batteriet klemmen og batteriet innlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/general-auto-upgrades/86396.html

Previous:
Next:

Generelle Auto Oppgraderinger