Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan overføre en Louisiana Tittel til Texas på en Nonrunning Bil

Etter orkanen Katrina, har mange Louisiana beboere måtte takle stress forbundet med sine nonrunning biler. Heldigvis kan disse ødelagte biler fortsatt bli solgt på det åpne markedet. Hvis du har bestemt at å reparere bilen er ikke verdt å bruke tid eller penger, og deretter selge bilen er en av de gjenværende alternativer. Overføre tittelen på en ikke-operativt bil i Louisiana til en Texas bosatt er mulig hvis du har fått de riktige former. Du trenger:
Bil tittel eller berget bil søknad
Bill of sale
Salvage title avgifter
Avsløring av berging kjøretøy skjema
Vis flere instruksjoner
1

ut om bilen er en reddet kjøretøy eller om det kan repareres. En berget bil er et kjøretøy som ikke kan repareres, og anses som et tap til et forsikringsselskap. Denne bestemmelsen vil påvirke din neste løpet av handlingen. Hvis bilen ikke blir berget, så vil du bare behandle salget av bilen som du ville gjort med en operativ bil. Sørg for å sørge for at kjøperen er klar over bilens nødvendige reparasjoner, og utarbeide en kontrakt som frigjør deg fra alle forpliktelser knyttet til bilen.
2

Søk om en restverdi tittel hvis kjøretøyet er utenfor reparere. Skjemaet kan bli funnet på Internett på Louisiana Office of Motor Vehicles nettside. Fullføre en "Vehicle Application" (form R0805). På toppen av programmet, merk at du søker en restverdi tittel. Returnere dette programmet i tillegg til den opprinnelige tittelen eller produsentens Statement of Origin (MSO) til motorkjøretøyer kontoret. Sørg for å markere "berging title" på den originale tittelen eller MSO også.
3

Betal berget tittelen avgiften med sjekk, kontanter eller postanvisning. Cash er kun mulig dersom du søker om en restverdi tittel i person. Hvis du betaler med sjekk, vil du også trenger å ta med førerkort nummer.
4

Last ned en avsløring av berging kjøretøy skjema fra Louisiana Office of Motor Vehicles nettside. Har kjøperen signere dette skjemaet. Dette beskytter deg fra å bli saksøkt av kjøperen, som form lovlig bekrefter at kjøperen vet at bilen er en reddet kjøretøy.
5

Har kjøperen signere en attestert regning på salg. Dette dokumentet viser seg lovlig overføring av eierskap mellom kjøper og selger.
6

Registrer bilen i delstaten Texas ved å ta tittelen til den lokale DMV. Fullføre en Texas berget kjøretøyet skjemaet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150797.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself