Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan få den reelle verdien av din bil

kjenne verdien av bilen er et flott utgangspunkt hvis du ønsker å selge den eller bytte den. Den beste måten å få en nøyaktig verdi på bilen din er ved hjelp av Kelly Blue Book nettside. Ved å skrive inn informasjon om kjøretøyet herunder merke, modell, år og tilstand, vil du få en så nøyaktig verdivurdering på bilen din som mulig. Bare følg prosedyren og skrive ut resultatene når du går å selge eller bytte inn bilen din. Instruksjoner
en

Åpne opp nettleseren din og gå til "Kelly Blue Book" nettside. Klikk på "Go" ved siden av brukte biler.
2

Angi år, merke og modell fra drop-down bokser. Merket er produsenten som Ford, Honda og Nissan. Modellen er den type bil tilbys av nevnte fabrikanten. For eksempel, gjør av Nissan biler inkluderer Altima, Maxima, Pathfinder, søken og Xterra. Hvis du er usikker, kan du også velge type kropp, som sedan, SUV og pickup, fra diagrammet nedenfor nedtrekkslisten.
3

Skriv inn ditt postnummer når du blir bedt.

4

Klikk ett av fire alternativer: "handel i verdi", "Private Party verdi", "Forslag Retail Value" eller "Certified Pre-Owned verdi." Handel i verdi er verdien av bilen din hvis du var trading det til en forhandler som en del av en ned betaling til en ny bil. Private Party Verdi er verdien for å selge bilen til en kjøper direkte. "Forslag Retail Value" er verdien av bilen hvis du skulle kjøpe den ny fra en forhandler. "Certified Pre-Owned Value" er prisen du ville fått hvis du kjøpte den fra en forhandler dekket av at forhandlere CPO (i hovedsak, en garanti). Det beste alternativet er handel i verdi. Dette vil få deg nær til den mest nøyaktige verdien av kjøretøyet som det tar hensyn til tilstanden på bilen i tillegg til andre faktorer.
5

Klikk trim fra listen over alternativet på neste skjermen. For eksempel kommer en Nissan Altima i flere forskjellige trims-2.5 S Coupe 2D, 2,5 S Sedan 4D, 3,5 SE Sedan og 4D. Rådfør deg med bilens dokumentasjon hvis du er usikker. Du vil bli tatt til en annen skjerm.
6

Skriv inn kilometerstanden. Sjekk eventuelle boksene under kjørelengde å liste alle funksjonene tilgjengelig i bilen. Vanligste funksjonene for merke, modell og trim - servostyring, vil elektriske vinduer, klimaanlegg osv.) allerede være kontrollert. Andre funksjoner som du kan velge, omfatter soltak, MP3-spiller, navigasjonssystem, osv. Klikk "Fortsett". Siden vil beregne og gi deg den veiledende verdien av kjøretøyet.
7

Klikk tilstanden. Dine valg er "Excellent", "God", "Fair" og "Dårlig". Under hvert alternativ er en beskrivelse av hva hver tilstand innebærer. Bestem hvilke beskrivelsen passer bilen din og klikk "Fortsett". Du vil bli tatt til en skjerm hvor du vil bli gitt verdien av bilen basert på alle de kriteriene du har angitt, inkludert tilstand.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150069.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler