Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> SUVer >> Content

Hvordan å programmere en GM Blazer Remote

The Chevy Blazer, bygget av General Motors (GM), ble introdusert i 1969 og ble raskt populær over hele USA. Gjennom årene har ulike oppgraderinger og tillegg blitt innført i Blazer lineup. Keyless entry bruker fjernkontrollen ble et alternativ i begynnelsen av 1990. Å synkronisere nye eller erstatning fjernkontroller med en bestemt Blazer kjøretøy, er en kode som benyttes. Denne sekvensen må aktiveres før nye fjernkontroller vil fungere. Instruksjoner
en

Begynn med alle Blazer dører lukket. Skyv nøkkelen i tenningen, men ikke slå den. Beveg elektronisk låse kontroll på førerens-sidedøren. Hold denne kontrollen holdes nede gjennom hele neste trinn.
2

raskt rotere nøkkelen til "On" posisjon, men ikke starte bilen. Vri nøkkelen tilbake til "Off" posisjon, og gjenta denne prosessen en gang før retur til "Off" posisjon.
3

Slipp unlock kontroll på sjåføren- sidedøren. Blazer vil sykle slusene ned og deretter opp for å signalisere at programmeringsmodus er aktivert. Ikke fjern nøkkelen fra tenningen til den eksterne programmeringen er ferdig.
4

Trykk og hold både låse og låse tastene på fjernkontrollen. Vent med å frigjøre disse tastene før de Blazer signaler om at programmeringen er ferdig ved å sykle slusene. Hvis det er flere fjernkontroller til program, fullføre dette trinnet for hver enhet.
5

Når alle fjernkontrollene har blitt synkronisert med Blazer, fjerner nøkkelen til "On" posisjon for å avslutte programmeringen. Alle fjernkontroller skal nå være i stand til å betjene elektronisk adgangssystem på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/suvs/119113.html

Previous:
Next:

SUVer