Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2008 Shelby GT 500 Specs

The 2008 Ford Mustang Shelby GT 500 bringer tilbake de dager da Carroll Shelby først satt sitt navn på spesialiserte linje av muskel biler i 1964. Shelby GT 500 gir en rimelig men kraftig, amerikansk sportsbil for forbrukeren. 2008 Shelby kommer med en rekke alternativer, men alle stilarter tilbyr kraft, ytelse og elegant design. Motor

2008 Shelby GT 500 sport en kompressormatet åtte-sylindret motor laget av støpejern med aluminium stempler og hoder. Motoren er en del av grunnen til at bilens egenvekt er nesten 4000 pounds. Motoren genererer nesten 500 hestekrefter, og 475 pounds per foten av dreiemoment. Motoren går på en seks-trinns manuell girkasse for maksimal ytelse.
Utseende

2008 Shelby GT 500 er en hybrid av old-school design med moderne materialer. Interiøret er hjem til vinyl og skinninteriør med slanke ringer og målere som er plassert på høyre side slik at det er lett å sjekke dem mens giring. Shelby sport striper på sidene og over panseret, hale og tak, med mindre du får en cabriolet eller velge ikke å ha striper. Andre alternativer inkluderer egendefinerte skinn Cobra seter og en bakre spoiler for ekstra stil.
Resultatutvikling

Ifølge Edmunds, er Shelby motor ikke alt snakk siden deres Testene viste at det fikk "en 4,6-sekunders 0-60-mph sprint og en 12,8-andre gang i kvartalet-mile." Med sine nesten to-tonns vekt, skjønt, Shelby GT 500 ikke får stor kjørelengde, med 14 miles per gallon i byen og 20 på motorveien, ifølge Motor Trend.
Safety
med

Safety funksjoner for 2008 Shelby inkluderer standard forsetepassasjer, anti-lock foran og bak skivebremser og tre-punkts sikkerhetsbelter. Det er ingen standard reservehjul, bare en midlertidig reparasjon kit. Selv om det er antispinn, ikke 2008 Shelby GT 500 ikke tilby stabilitet kontroll for skarpe svinger og høy hastighet manøvrer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138709.html

Previous:
Next:

sports Cars