Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

History of the Mercedes C-Klasse

I 1982 Mercedes Benz introduserte sin 190-modell, en mindre, rimeligere bil enn andre biler i sin produktlinje. Den 190 ble anerkjent som den første bilen i en ny "kompaktklassen", men den offisielle betegnelse på C-Klasse ble ikke innført før i 1993. C-Klasse har gjennomgått flere store endringer i årene siden. Den 190

Engineer Bruno Sacco designet 190, også kalt W 201-serien, som et redskap som kunne trykke et marked nedenfor som betjenes av E-, S-og SL-klasser. W 201 inneholdt multi-link uavhengig bakhjulsoppheng, en lett struktur og innovative aerodynamikk. Bilen ble tilbudt med en rekke motorer, som varierer i størrelse 2-8 liter med diesel er også tilgjengelig. Avanserte sikkerhetsfunksjoner inkludert kollisjonsputer, beltestrammere og blokkeringsfrie bremsesystemet.
Second Generation

Mercedes introduserte W 202-serien i 1993, som ble den første offisielle C- klasse Mercedes. De utvendige dimensjoner av den nye bilen forble de samme som de av W 201, men det indre ble forskjøvet for å gi mer plass passasjer. Fire-dørs sedan, var fortsatt tilbys, men en fem-dørs stasjonsvogn-versjonen ble lagt inn i serien. Motorer varierte i størrelse 1,8 til 5,4 liter, og kompressormatet og diesel var tilgjengelig.
Third Generation

W 203-serien var en revisjon av C-Klasse sikte på å gjøre serien mer sportslig. Starten i 2000, inkluderte C-klasse biler en sedan, stasjonsvogn, kombi og sport coupe. Motorer størrelser varierte 1,8 til 5,5 liter, og effekten var mellom 113 og 362 hestekrefter. Oppgraderinger inkludert sportslig utvendig styling, forbedrede sikkerhetsfunksjoner, en ny seks-trinns girkasse og en ny forhjulsoppheng utformet for å forbedre håndteringen av de mer kraftige biler.
Fjerde generasjon
< p> I 2007 gjorde W 204 serien sin debut. Denne nye generasjonen av C-Klasse var tilgjengelig i fire-og fem-dørs versjoner og i fire trimme nivåer. Motorene var enda kraftigere, med effekt som spenner 134-451 hestekrefter. Sekstrinns manuell og syv-trinns automatisk girkasse ble tilbudt, og diesel og firehjulstrekk versjonene var tilgjengelig. W 204 hadde en litt lengre akselavstand og bredere sporvidde enn W 203-serien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138409.html

Previous:
Next:

sedan