Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Slik tilpasser et 1997 Camry

Du kan tilpasse 1997 Camry som passer din personlige stil og skape et unikt utseende til bilen din. Det finnes ulike dekaler tilgjengelig i flere utførelser og farger for å legge stil til ethvert kjøretøy. De vanligste dekaler folk bruker er flammer eller pinstripes. Disse gir bilene et klassisk utseende. Du kan legge til eller fjerne dem fra din Camry å skape den tilpasset utseende. Tilpasse legger også en forbedret utseende til en eldre bil. Du trenger
Isopropanol
lofri klut
Spray flaske med mildt såpevann blanding
selvklebende klistremerke
nal Vis
Blow tørketrommel
Flere Instruksjoner
en

Rengjør området du ønsker å bruke merket til med isopropylalkohol og en lofri klut. Dette vil fjerne noe olje, voks eller rusk som vil holde merket fester seg ordentlig.
2

Spray området ned med såpevann, og pass på at det er svært mettet. Trekk av baksiden lag med voks papir fra merket, utsette den klebrige siden. Spray på baksiden av merket med såpevann. Forsiktig plassere den mot mettet område av Camry.
3

Skyv merket rundt før du har det der du ønsker det. Vær forsiktig med å rippe merket mens du skyver den rundt.
4

Bruk en nal til å gni bobler ut fra under merket, som starter i midten og jobbe deg utover. Du må kanskje spray merket på nytt hvis det er vanskelige bobler. Gjør dette til det ikke er synlige bobler.
5

Tørk merket helt med en hårføner satt på sitt laveste varme innstillingen. Trekk av det øverste laget av voks papir fra klistremerke. Spyl den eksponerte merket igjen og bruke skrapen en siste gang for å sikre at det ikke er noen bobler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138254.html

Previous:
Next:

sedan