Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan gire ned i en Ford Model A

The Ford Model A har tre gir forover og revers , og dens shifter er i en "H "-konfigurasjon . Senteret posisjonen til " H" er nøytralt. Første gir er til venstre og ned, er andre til høyre og opp , og tredje gir er rett ned fra andre . Omvendt er til venstre og opp . Tredje gir brukes til å cruise langs på riksveg hastigheter på 55 miles per time eller mer . Du må trykke inn clutchen , som ligger på venstre side av bremsepedalen , for å trekke girspaken ut av gir og for å skyve den tilbake i gir. Instruksjoner
en

Trykk inn bremsepedalen for å bremse ned når du kjører på motorveien hastighet. Som bilen bremser ned og motoren begynner å jobbe hardt, trykk inn clutchen og trekke bilen ut av tredje gir og skyv den rett frem inn i andre gir.
2

Step på clutchen igjen en gang motoren begynner å jobbe hardt hvis du ønsker å bremse ned mer , og trekk girspaken ut av andre gir. Ta med spaken ned til midten av " H " og deretter hele veien over til venstre side og rett ned for å sette Model A i første gir .
3

Stopp bilen ved å trykke på bremsen og skyve inn clutchen rett før du stopper . Sett bilen i fri ved å bevege spaken ut av første gear og bringe den opp og over til midten av " H." Holde foten på bremsen før du slår av motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138170.html

Previous:
Next:

sedan