Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan øke Hestekrefter av en 2007 Toyota Camry

Hvis du eier en 2007 Toyota Camry og ønsker å forbedre den generelle hestekrefter av bilen, er det et par ting du gjør for å oppnå det. 2007 Toyota Camry leveres som standard med en 2,4 L firesylindret motor som utnytter 158 hestekrefter . Bilen var bygget som en personbil og ikke for fort motorytelse, men med noen få tillegg kan du vesentlig forbedre sin makt . Instruksjoner
en

Skift olje i løpet av neste oljeskift med syntetisk olje. Syntetisk olje forbedrer motorytelsen ved å øke smøring og forebygger oppbygging av slam . Resultatet er mer hestekrefter og en samlet raskere kjøretøy.
2

Endre luftfilteret til en forestilling del . En forestilling luftfilter vil øke luftstrømmen til motoren og som følge skape flere hestekrefter når bilen er i bevegelse . Økningen i kjølig luft vil hindre motoren fra overoppheting og vil øke den generelle ytelsen til bilen.
3

Legg en vortex enhet til luftinntaket . En vortex enheten oppretter en sirkulasjon av kald luft inn i motoren, som igjen resulterer i mer hestekrefter for bilen. Virvelen sirkulerer luften i en virvlende bevegelse som bidrar til å redusere den totale motortemperatur og lar motoren får mer luft .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138077.html

Previous:
Next:

sedan