Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Spesifikasjoner for en Subaru WRX

Kjøpere av 2010 Subaru WRX sedan tilbys flere alternativ pakker for å gjøre bilen virkelig sine egne. Audio fans kan velge tilleggsutstyr av subwoofere og forsterkere sammen med satellitt-radio kits, mens de som liker en sporty trim kan velge for kropp sidelister og sport gitre i obsidian sort, mørk grå eller lyn rød, blant andre. Andre spennende alternativ pakker inkluderer doble eksosrør deksler eller et tåkelys protector kit. Motor og ytelse
p Med en multipoint innsprøytningssystem, leverer Subaru WRX 265 hk ved 6000 rpm med 244 fot-pounds av dreiemoment ved 4000 rpm. Den 2,5-liter, doble overliggende kamaksler motoren har fire ventiler per sylinder med variable ventiltider. Drivstoffeffektivitet er 18 mpg for city driving og 25 mpg på den åpne motorveien. Kombinert motorvei og bykjøring gir 21 mpg fra 16,9-liters bensintank.
Safety Features

Subaru WRX har bilens dynamikk kontroll og antispinn system med fire -hjulet anti-lock oppbremsing system break-force distribusjon. Kollisjonsputer foran, side-gardin kollisjonsputer og frontpartiet side-effekten kollisjonsputer er standard på WRX. Setebelter både foran og bak setene er tre-punkts, med setebelter foran har beltestrammere og trykkbegrensere. Barnesikring er montert på bakdørene. 2010 Subaru WRX oppnådde fem av fem stjerner i frontal-impact kollisjonstester.
Dimensjoner

Subaru WRX er 173,8 inches i lengde med en bredde av 70,7 inches og en høyde på 58,1 inches. Innvendige mål inkluderer foran benplass av 43,5 inches, foran takhøyde på 40,3, bak benplass på 33,5 og bak takhøyde på 37,6 inches. Den lastekapasitet er 19 kubikkmeter med baksetene på plass, og 44,4 kubikkfot med setene foldet ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138055.html

Previous:
Next:

sedan