Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1981 Toyota Corona Specs

The Toyota Corona er en japansk bil linje. Toyota Corporation først introduserte den i Japan i 1957, og Corona linje med biler gikk videre til å bli en vellykket og diversifisert linjen over hele verden i flere tiår. 1981 Toyota Coronas, fra en av de siste årene av den amerikanske linjen, var tilgjengelige i flere stilarter og med flere oppgraderingsmuligheter. Tilgjengelige modeller

The 1981 Toyota Corona linjen tilbudt en firedørs sedan, en todørs hard-top sports coupe, en stasjonsvogn og en fem-dørs coupé med en lift-bakdøren. Den liftback, sedan og stasjonsvogn var alle tilgjengelige i basen (LE) og luksus (DLX) modeller, med deluxe modeller som tilbyr et bredere utvalg av luksuriøse detaljer som ekstra sikkerhetsfunksjoner, plysj tepper og seter, detaljert interiør panel, en uvanlig firetrinns automatgirkasse og en kassettspiller og FM-radio alt som standard funksjoner.
spesifikasjoner under panseret

standard motor i alt Coronas var en 2,4-liters bensinmotor med en litt redusert hestekrefter enn sine forgjengere. Coronas tilbudt en fem-trinns manuell girkasse som standard utstyr. En valgfri automatgir pakken var tilgjengelig, som inkluderte en overdrive girkasse alternativ. Toyota montert alle Coronas med standard skivebremser. Noen modeller har også omtalt bak platen og trommelbremser. Uavhengig foran MacPherson hjuloppheng var en standard funksjon i alle Corona modeller, og alle Coronas kom utstyrt med avanserte etterfølgende-arm bakhjulsopphenget ordninger.
Bilder Fysiske egenskaper

The Corona liftback var en av Toyotas første tilbud med en femte luke-bakdøren. Den fem-dørs liftback omtalt pull-down baksetet som hadde en 60/40 splitt for større lasteplass. I 1978 gjennomgikk de Corona linje eksteriør omfattende restyling, og de 1981 modellene alle reflekterer boxier, mer kompakt estetikk som resulterte. Stasjonsvognen luksuriøse modellene inneholdt en svært polert tre-korn utvendig hele siden og bak paneler. The sports coupe inneholdt en vinyl hardtop utvendig, med en oppgraderingspakke for hardtop som ekstrautstyr.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137761.html

Previous:
Next:

sedan