Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Volkswagen Jetta GLI Turbo Spesifikasjoner

The Volkswagen Jetta GLI Turbo er en firedørs sedan som pleide å være en del av Volkswagen Jetta linje. Den GLI er høy ytelse versjon av Jetta. I 2008 falt GLI Jetta moniker til å bli sin egen modell. The 2009 GLI er den nyeste modellen, og kommer med flere alternativer. Motor og Fuel Economy

GLI leveres med en 200-hestekrefter, inline fire-sylindret motor med to liter slagvolum. Maksimal hestekrefter nås ved 5100 rpm, mens maksimalt dreiemoment er 207 ft.-lb. ved 1800 rpm. Den GLI krever premium blyfri bensin og kan oppnå 21 mpg under bykjøring og 29 mpg på motorveien. Med en 14,5-gallon drivstoff kapasitet varierer GLI rekkevidde per tank 300-400 miles.
Transmission and Drive Type

GLI kommer med en sekstrinns manuell girkasse med overdrive. En seks-trinns auto-shift manuell girkasse med overdrive er også tilgjengelig. Dette auto-shift girkasse tillater føreren å skifte gir uten å bruke en clutch, noe som gjør kjøring og skiftende enklere. Den GLI er en front-wheel-drive bilen med antispinn og ABS-bremser.

Kapasiteter og sikkerhet

The GLI gir plass til opptil fem personer, med premium stoff eller skinn seter. Interiør lastevolum måler 16 kubikkfot, med en passasjer volum på 91 kubikkmeter. Den GLI kan bære en nyttelast på opp til £ 955 Safety funksjoner inkluderer elektronisk stabilitetskontroll, fire hjul platen og blokkeringsfrie bremser, og side-effekt barer. Kollisjonsputer inkluderer sjåfør og passasjer foran og side-effekt, samt side sidekollisjonsgardiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137132.html

Previous:
Next:

sedan