Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Hvordan justere for Mekanisk guvernør på en go-kart

Mekaniske guvernører på de fleste go-karts består av en spak som festes til turtallsregulatorakselen, en effekt plate og en gass retur-våren. Med unntak av guvernører som har en speed-kontroll, justerer du guvernøren manuelt for å kjøre go-kart ved høyere hastigheter eller begrense toppfarten. Justere en mekanisk guvernør er relativt lett for den gjennomsnittlige gjør-det-selv-mekaniker. Når du blir kjent med fremgangsmåten, kan du endre throttle setting i løpet av minutter. Du trenger
Metric skiftenøkkel
Metric muttertrekker
Vis flere instruksjoner
en

Løsne en klemme bolt eller mutter som fester turtallsregulatorspaken til guvernøren sveiv med en beregning skiftenøkkel.
2

Roter effekt plate med klokken for hånd til den stopper. Hold platen i denne posisjonen med en hånd.
3

Fest en beregning muttertrekker på turtallsregulatorakselen der klemmen bolt eller mutter ble løsnet. Vri mutteren driver mot klokken for å rotere turtallsregulatorakselen til full gass. Stram klemmen bolt eller mutter med skiftenøkkel.
4

Reduser motorhastigheten ved først å løsne klemmen bolt eller mutter og roterende effekt plate med klokken til den stopper. Fest muttertrekker på turtallsregulatorakselen og vri den med klokken som du tillater strupeplaten å rotere bort fra full gass stilling. Stram klemmen bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120849.html

Previous:
Next:

scootere