Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> scootere >> Content

Scooter Spesifikasjoner

Det er tre grunnleggende motorstørrelser i scootere, 50 -, 150 - og 250-kubikk centimeter, cc. Topphastighet fra 40 til 75 miles per time og har drivstoff kapasitet på én til to liter. Men det finnes også elektriske scootere tilgjengelig, men å få en som kan reise mer enn 30 miles eller så betyr å bruke rundt $ 11 000, som i 2010. Når du kommer til forhandleren, plukke en med en motor størrelse som er relevant for dine behov og noe du ikke har noe imot folk ser du rir. Piaggio Typhoon

Piaggio Typhoon er et populært scooter med mer enn 500.000 solgte. Den har en ny etappe skjold og frontlys profil som ser ut som et par øyne. Det nye designet inkluderer også en "hai ansikt" som er mer slående enn tidligere modeller. Denne lille scooter har den klassiske 50-cc, to-takts motor eller en ny 125-cc forgasser-matet, fire-takts motor tilgjengelig på forespørsel. Scooteren måler ca 76 1/2-inches lange, 28 1/2-inches bred og en sal høyde på 30 inches. Akselavstanden er 53 inches med drivstoff kapasitet på 1 1/4 liter. En funksjon som gjør denne scooteren populær er grafikken. Piaggio tilbyr spennende grafikk for den unge rytteren og elegant for mer moden rytter.
Suzuki e-La oss

Suzuki har sammen med Sanyo å produsere e-La oss, som er en elektrisk versjon av gass-motor Let's4 kurv. Den veier omtrent det samme som Let's4 på £ 163., Med et litium-ion batteri og ladesystem alle ombord. Lade scooter batteri er så enkelt som å plugge den inn i en 100-volts uttak. En enkelt opplading vil ta deg ca 18,5 miles. Det er forutsatt en hastighet på 18 miles per time på veier uten bakker. Dens dimensjoner er 65,5 inches lang, 23,5 inches bred og nesten 40 inches høy til toppen av styret.
2011 Vespa LX 150 dvs.

Her er en scooter som er både stilig og rask. Det tar noen sekunder å varme opp etter start, men kan toppe ut på 60 miles per time ved 8000 omdreininger per minutt. Vespa kjører på en en-sylindret, to-takts motor som gir ca 12 hestekrefter krever premium drivstoff. Akselavstanden er 50 inches, og det har aluminiumsfelger. Hydrauliske skivebremser foran og trommelbremser bak sikre god bremsing når det trengs. Det måler 61 inches i lengde, 29 inches i bredden og 31 inches til toppen av setet, som har et låsbart oppbevaringsrom under det.
Honda Metropolitan

Med smart, europeiske styling og rubin rød maling, er Honda Metropolitan en favoritt blant scooter eiere. Den 49-cc, gir væskekjølt motor all den kraften som trengs for å holde tritt med bytrafikk. Den automatiske girkassen er belte-drevet og trekker 176-kilos scooter nedover veien uten problem. Dens Akselavstanden er 46 inches og setet er 28 inches fra bakken. Bremsesystemet skiller den fra andre scootere i at når du bruker bakbremsen, aktiverer den automatisk frambremsen også. Når du når ditt reisemål, oppbevare hjelmen i rommet under setet som er værbestandig og låsbare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/scooters/120553.html

Previous:
Next:

scootere