Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

DIY Camper Water Filter

Fastsettelse av en vannforsyning sikkerhet er et felles anliggende når du reiser, selv vannkilder ansett som drikkevann kan være av mistanke om kvalitet. Mens mange boliger er utstyrt med vann filtrering systemer, kan bobiler aldri gi en ekstra tanke til filtrering deres RV vannforsyning når du fyller tanker på campingplasser og bensinstasjoner. Å bidra til å eliminere patogener, samt dårlige smaker mineraler, fra drikkevann mens du er borte fra hjemmet, installere en kvalitet vann filter i campingvogn før din neste tur. Du trenger:
In-line vannfilter
skrutrekker
Kniv
baufil
Medium sandpapir
Cloth
Wrench
Vis flere instruksjoner

en

Finn en ut av veien sted i et skap eller lagringsområde mellom ferskvann lagertank og det første krysset i vannlinjen.
2

Monter en hel-huset typen vann filter på et passende sted -. på camper vegg eller ramme, inne i skapet eller lagring område som grenser til vannlinjen
3

Fest filteret braketten med de medfølgende skruene og en skrutrekker. Sett vannfilterpatronen i filterhuset og skru på filteret cap. Orient filteret så den siden av filteret merket "I" eller "inntaket" peker mot vanntanken.
4

Skjær vannlinjen, som går fra ferskvann tank, på det punktet der vannlinjen ligger nærmest den monterte filter. Skjær et PVC vannlinjen med et verktøy kniv eller en kobber tråd med en baufil. Rene gradene fra cut ender av vannlinjen med et stykke sandpapir og tørk linjene ren med en klut.
5

Installer komprimering nøtter og ringer, følger med filter, på vannlinjen. Skyv en hettemutteren, med gjengene som vender mot filteret, over hver ende av vannlinjen. Plasser en komprimering ring over hver ende av vannlinjene, skyve ringene inni gjengene på komprimering nøtter.
6

Skru hettemutteren montert til vannlinjen kommer fra ferskvann tanken til innløpsside filteret. Skru hettemutteren på den andre delen av vannlinjen til den motsatte, eller utløp, side av filteret. Skru komprimering muttere på filteret til begge nøtter er for hånd og deretter tettsittende tilkoblingene ned med en skiftenøkkel.
7

Slå på vann i en vask og sjekk filteret beslag for lekkasjer. Stram forbindelser videre med skiftenøkkel, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117330.html

Previous:
Next:

RVs