Hvordan lade bly Kalsium Batterier

Kjøretøy bruke blybatterier for å gi en 12-volts strømforsyning. Bly er et meget mykt metall, slik at det må forsterkes ved å tilsette andre kjemikalier. Kalsium ikke bare stivner ledelsen, men også redusere produksjonen av hydrogengass når batteriet er ladet. På begynnelsen av 1970-tallet, ble bly-kalsium batterier installert som "vedlikeholdsfrie" batterier fordi mindre hydrogengass resulterte i elektrolytten varer mye lenger. Bly-kalsium batterier som trengs for å bli belastet med en høyere spenning, nesten 15 volt og med en spesiell "Type IU" lader. Du trenger:
15-volt "UI" batterilader
stålbørste
gammel klut
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra alle ledninger festet til batteriet. Plassere dem et sted hvor de ikke kan slippe tilbake på batteripolene. Med ledningene plasseres ute av veien, bruk en klut og en stålbørste, om nødvendig, for å rense skitt og korrosjon fra terminalene inntil metallet skinner.
2

Kontroller nivået av elektrolytt i hver celle. Fjern lufteventilene på toppen av batteriet og bruke en lommelykt for å kontrollere nivået av væsken i hver celle. Hvis toppen av metallplater er over væsken, sjekk produsentens retningslinjer, og deretter fylle opp cellen med batteri vann eller de-ionisert vann. Erstatte skrulokk, men ikke stram dem.
3

Sørg for at batteriet lader ikke er koblet til strømnettet.
4

Fest batterilader fører til batteripolene. Den røde positive ledningen går til den positive terminalen, og den svarte negative ledningen til den negative terminalen.
5

Koble laderen til strømnettet, og slå den på. La batteriet å lade, sjekker innimellom for å sikre at det ikke er varmt eller lage boblende lyder. Når laderen viser at batteriet er fulladet, slå av laderen, ta ut laderen ledninger og stram ventilhetter på toppen av batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130023.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil