Den enkleste måten å løfte en C5 Corvette

The Corvette lavbebygde utseende og imponerende ytelse kommer med noen kompromisser i C5 generasjon. For at bilen skal prestere på det nivået som det er ment, det sitter lavt til bakken. Som hjelper Corvette håndtering og gjør det ser flott ut, men det betyr også at det kan være vanskelig å jekke opp når det gjelder tid til å skifte olje eller utføre vedlikehold som krever at hjulene skal fjernes. Du trenger
Heavy duty gulv jack
Heavy duty bukker
Wood boards: 2 tommer med 2 inches med 6 inches med 25 inches
Wood boards: 4 inches med 2 inches 12 inches by 16 inches
Vis flere instruksjoner
en

Place en av the16-tommers plater foran dekk foran og bak på bilen ca 5 inches fra dekkene.

2

Sakte kjøre bilen opp på blokkene av tre. Ikke tving bilen opp på blokkene av tre, da dette kan skade Corvette glassfiber karosseri.
3

Når bilen er parkert kategorisk på blokkene, plasserer bilen i gir eller i "Park" hvis det er en automatisk. Sett i nødbremsen også. Løsne lug nuts for hjulene hvis du kommer til å være å fjerne hjulene. Hopp over dette trinnet hvis du ikke fjerner hjulene for en eller annen grunn.
4

Plasser gulvet jack i sentrum av fronten på bilen. Plasser en av de 25-tommers biter av tre på jack pad. Skyv jack under fronten av bilen. Hvis jekken og veden ta kontakt med lavere air dam, skyver luften demningen tilbake med hånden for å gi nok klaring.
5

Plasser jack under Corvette aluminiumvirksomhet tverrbjelke. Kontroller at kontakten eller tre ikke er å ta kontakt med glassfiber bladfjærer av suspensjon. Hev jack til den berører tverrbjelken, dobbeltsjekke at jekken er fortsatt sentrert med korset medlem og løft bilen til høyden som er nødvendig for det arbeidet du gjør.
6

Plass to bukker på hver side av uttaket slik at de er under veden. Sakte la jack ned slik at trestykket kommer ned på bukker. Skyv jack ut fra under bilen.
7

Plasser jack på midten av baksiden av bilen. Plasser en 16-tommers stykke tre på jack pad. Skyv jekken under den bakre tverrbjelken. Løft baksiden av Corvette på samme måte som foran, slik at veden ikke er å ta kontakt med glassfiber bladfjærer.
8

Plasser en jack stå under tre på hver side av jack og senk bilen på bukker, slik at veden er mellom bilen og bukker. Bilen skal nå være fullt støttet i begge ender.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130021.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil