Hvordan du finner den Automatic Transmission Filter på en 1999 Integra

The '99 Acura Integra har en innebygd automatisk girkasse. På en inline-overføring, blir filteret ligger under avtappingspannen. Denne plasseringen er lett tilgjengelig med noen få verktøy og litt av gangen. Prosedyren som kreves for å finne Transmisjonsfilterne kalles "slippe pannen." Dette krever gå under bilen for å finne avløpet pan, deretter fjerne boltene og drenering av væske. Du trenger
Front bukker
lommelykt
Drop-klut
Collection pan
1/2 tommers pipenøkkel
Vis flere instruksjoner
1

inn en jekkfoten under rammen av bilen på hver side av motoren. Løft motoren opp 8 til 16 inches for å gjøre det enklere å skyve under kjøretøyet.
2

Slå på lommelykten og skyv under motoren for å finne overføring renne pannen. Renne pannen er på førersiden av bilen, rett bak forhjulet godt. Se etter en stor, svart metall pan omgitt av åtte bolter.
3

Plasser en dråpe klut og en samling pan under slangen pan å fange noen overføring væske som det faller.

4

Bruk 1/2-inch pipenøkkel til å fjerne alle unntatt én av boltene rundt avløpet pannen. Gi overføring 10 til 15 minutter for å tømme det meste av væsken ut av pannen. Fjern det siste skrue og helle resten av fluid inn i oppsamlingspanne nedenfor.
5

lys med lommelykten på transmisjon hvor avtappingspannen nettopp ble fjernet. Filteret er den rektangulære sølv metall enhet med mesh filter festet til girkasse med tre 3/8 tommers bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129986.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil