Hvor Er EGR Ventil på 2006 6,8 L Ford ?

The eksosresirkulering ventilen resirkulerer de brukte eksosen tilbake i forbrenningsprosessen. Ford 6,8 l motor posisjonerer EGR ventil over eksosmanifoilen under panseret på bilen i de viktigste motorrommet. Eksos Manifold

eksosmanifold er en lang rørformet stykke metall med rundt seks rør buet ut av motorblokken. EGR ventilen er rund brikke som ligger like over manifold . Mens den ligner et lokk av noe slag, er stykket faktisk boltet på , ikke skrudd på .
Skjematisk

Finn skjematisk av interiøret i motorrommet. Det vil være passasjer siden av kjøretøyet bak frontlys sammenstillingen. Se etter EGR etiketten på den delen og bruke skjematisk å guide deg til ventilen. Det vil bli plassert over inntaket manifold og under EVP sensor .
Grønt Hose

For en EGR ventil skal fungere riktig , må det være en sammenheng til vakuummanifolden . Denne tilkobling til et vakuum Monteringen skjer med en grønn vakuumslange . Finn den grønne slangen og følg den til siden kontakten på EGR -ventilen. Du bør være i stand til å se toppen av ventilen under EVP sensor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129845.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil