Hvordan Reset SBS Light i en 2002 Honda Accord

Tilbakestille Seat Belt System (SBS) varsellys i en 2002 Honda Accord blir nødvendig til tider på grunn av en programvare svikt eller oversensitive sensor i airbag-systemet. Denne reparasjonen bør forsøkes kun for elektriske problemer og ikke om det er mekaniske problemer med airbag-systemet. SBS varsellampe, samt eventuelle andre varsellamper, kan tilbakestilles med en strekkodeleser. Når varselet er tilbakestilt, vil det ikke på nytt med mindre det skyldes en mekanisk problem. Du trenger
kode leser
Vis flere instruksjoner
Tilbakestille SBS Lett
en

Kjøp en Honda Accord kode leser, for det er universelle lesere for de fleste biler laget etter 1990. De dyrere modellene ($ 400 eller mer) har lettere å lese skjermer, men det er mange rimelige alternativer (rundt $ 80) er tilgjengelig. Vær sikker på koden leseren har en 16-pinners On-Board Diagnostics (OBDII) standard socket port.
2

Start Honda og plugg inn koden leseren inn i den diagnostiske port plassert under sjåførens konsollen mot gulvet. Vent til kodeleseren å komme på og gå gjennom sin oppstart prosedyre. Trykk på "Read" for å lese motorkodenivåer advarsler. Når Supplemental Restraint System (SRS) advarselen vises på leseren, treffer sletteknappen og vente for leseren å fikse advarselen.
3

Koble kode leser og slå av Honda . Start Honda å se om feilkoden har forsvunnet. Hvis leseren ikke vise en feilkode, bilen er fin. Hvis feilkoden fortsatt, å ta bilen til en Honda forhandler er tilrådelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128704.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil