Den juridiske Høyde for kjørelys i Texas

Mens de fleste biler som er kjøpt fra en produksjon møte Texas ' frontlys krav , drivere er ansvarlig for å sikre at deres frontlykter holder seg til statlig lovgivning. Førere av tilpassede biler bør ta spesiell omsorg for å sikre sine frontlykter oppfylle disse kravene. Krav

Texas loven krever frontlykter for alle kjøretøyer være mellom 24 og 54 inches av bakken , målt fra midten av lyset , eller lampen . Denne loven gjelder for alle kjøretøy , inkludert personbiler , motorsykler og mopeder .
Advarsel

Kjøretøy må ha frontlykter som oppfyller statens krav til høyde for å passere en Texas kjøretøy inspeksjon . Frontlykter som ikke er lovlig høyde vil resultere i bilen sviktende kontroll inntil problemet er løst.

Hensyn

Texas Department of Public Safety bemerker at målinger bør tas når bilen er parkert på flat mark og ikke bærer en last . Avdelingen bemerker også at sjåfører som har endret sin bilens høyde bør sikre at lyskasterne oppfyller statlige krav , så er det ingen fritak eller unntak fra loven for biler som har blitt endret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128567.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil