Hvordan Trygg hoppe starte et batteri

Hopp-starter en bil kan være en ekstremt farlig, om enn relativt grunnleggende vedlikehold prosedyre. Unnlatelse av å hoppe starte bilen riktig ikke bare kan føre til alvorlig skade på det elektriske systemet i en eller begge bilene som brukes i jump-starter prosessen, men det kan også forårsake alvorlig legemsbeskadigelse til deg. Trygg hoppe starte bilen krever at du følger en grundig prosedyre for montering og demontering startkabler og la begge bilene god tid til å lade og lade batteriene. Du trenger
Startkabler
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Position bilene slik at de batteriboksene i de respektive kjøretøy er så nært som mulig . For eksempel, hvis en bil batteri er på passasjersiden av bilen, og den andre bilens batteri er på førersiden, rett og slett trekke bilen med batteriet på førersiden opp ved siden av passasjersiden av den andre bilen (eller vice versa, avhengig av hvilken bil er død). Hvis bilene har batteriet på samme side, vil du trenger å parkere bilene i motsatt retning, samkjøre batteriboksene opp ved siden av hverandre. Målet er å unngå draperinger ledninger over en av bilens motorrom mens hoppe.
2

Pop hetter av bilene.
3

Fest den negative (svart ) Byglingskabel klemmer til jumperen selve kabelen. Dette vil hindre at klemmer fra flakse rundt og potensielt kontakte batteri, et stykke metall eller din hud.
4

Fest en positiv (rød) genser kabelklemme til plusspolen på bilen med dødt batteri. Dette vil bli merket med en "+" tegn.
5

Koble andre positive genser kabelklemme til plusspolen på bilen med live batteri.
6

unclamp den negative (svart) Byglingskabel klemme festet til kabelen som er festet til live batteriet og koble det negative kabelklemme til den negative terminalen på live-batteri.
7

unclamp den negative Byglingskabel klemme er forbundet til kabelen som er festet til den dødt batteri og koble den negative kabelklemmen til en ren, umalt metalloverflate et sted under panseret av dødt batteri, slik som motorblokk. Dette vil bakken tilkoblingen.
8

Start bilen med live batteriet og lar den gå i to til tre minutter.
9

Start bilen med de døde batteri. Når bilen med det tomme batteriet starter, holde den i gang i minst 30 minutter for å sikre at motorens dynamo er i stand til å fullstendig lade det tomme batteriet.
10

Løsne kablene i omvendt rekkefølge, vekslende fra negativ jording kabel fra motorblokk av bilen med det tomme batteriet, den negative kabelen på live-batteri til den positive kabelen på live-batteri til live kabelen på dødt batteri.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128356.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil