Hvordan erstatte Sway Bar Busker

Sway barer er de komponentene på bilens fjæring som reduserer krenging at chassiset erfaring i svinger. De swaybars er stive lengder av metall som er boltet til suspensjonen på hver side. Når bilen går rundt et hjørne, gjør innsiden av det ikke lean så mye ettersom den er festet til den andre siden. For å redusere hardhet, er swaybars boltet til kroppen med foringer som isolerer bar fra kroppen. Over tid vil disse foringene forringes og må erstattes for suspensjonen å beholde riktig håndtering. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Cleaner (Simple Green, etc.)
Grease
New foringer
Show More Instruksjoner
en

Løsne mutrene for hjulene. Hev bilen med et gulv jack bruker riktig fabrikken jekkpunkter. Senk bilen på bukker i alle fire hjørnene, avslutt fjerne hjulene og sett dem til side.
2

skru fra hverandre foran Swaybar braketter som holder Swaybar og brakett til kroppen. Skru fra hverandre Swaybar slipp linker hvor de bolt til suspensjon. Hvor de fest vil variere fra bil til bil. Rådfør deg med workshop manual eller inspisere Swaybar selv.
3

Skyv de gamle foringene av. Siden du erstatte dem, kan du også bare klippe dem av. Rengjør Swaybar med Simple Grønn eller en lignende renere. Fjern foringer fra drop lenker.
4

Påfør fett eller spray silikon til de nye foringer, og skyv dem inn på Swaybar i samme posisjon som de gamle. Skyv nye foringer på slutten koblinger. Sørg for å montere alle skiver, muttere, bolter og eventuelle avstandsstykker i riktig rekkefølge.
5

Plasser Swaybar tilbake på bilen, og hånd stramme brakettene som fester bar til kroppen . Installer endeløkker med riktig maskinvare. Stram alle boltene til riktig strammet.
6

Fjern den bakre Swaybar i samme metode som forsiden. Unbolt brakettene og deretter endlinks.
7

Fjern Swaybar fra bilen. Fjern foringer fra Swaybar og fra endeløkker.
8

Påfør fett på de nye foringer, og installere dem på Swaybar. Bolt Swaybar tilbake på bilen. Installer endeleddet med de nye foringer installeres. Stram alle boltene til riktig spesifikasjon.
9

Skift hjulene og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125588.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil