Hva gjør du hvis en Diesel Truck vil ikke starte når den er kald ?

Baby, det er kaldt ute . Det er ikke bare nytt lag med snø utenfor fortelle deg det er iskaldt kaldt, det er det faktum at diesel lastebil ikke vil starte. Istedenfor å gå inn igjen og venter på vårløsningen , er det et par ting du kan gjøre for å få din lastebil flytte igjen . Legg Parafin

Når temperaturen ute synker, diesel , som inneholder voks, krystalliserer eller " gele ". Hvis du legger til en gallon av parafin for hver 10 liter diesel i tanken , de parafin vil drive krystaller. Parafin er veldig lik diesel , selv om, har det mindre voks og begynner ikke å krystallisere til temperaturen faller ytterligere. Din kjørelengde vil slippe , men du vil være i stand til å komme dit du skal gå.
Bruk en Block Heater

Oppvarming av drivstoff filter vil også bidra til å få diesel lastebil startet . Sette en motorvarmer på motoren din vil utføre denne oppgaven. Det går rett inn på motorblokk og holder kjølevæske og olje varm , men den må være koblet til en stikkontakt for å fungere. Hvis du ikke allerede har en motorvarmer , kan du ha en mekaniker installere en. Mange dieselmotorer ha dem som standard eller tilleggsutstyr.
Bruk Fuel Tilsetningsstoffer

Du kan også avverge kaldstart problemer ved å legge en kald flyt gjær eller anti - gel drivstoff additiv til diesel din når du fyller tanken. Disse tilsetningene er ikke det samme som parafin i at de hindrer voks krystaller fra og med forming.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125584.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil