Hvordan forbedre gass kjørelengde på en Dodge 4.7

Forbedre gass kjørelengde på alle kjøretøy er svært lett og tar litt tid og krefter. Dodge Ram leverer 16 miles per gallon (MPG) i byen og 21 mpg på motorveien for V6-versjonen, men den 4.7 versjonen av Ram, som har en V8-motor, blir litt mindre imponerende gass kjørelengde enn V6: 14 MPG i byen og 19 MPG på motorveien. Den enkleste skritt for å forbedre gass kjørelengde på V8 er å melde deg på V6, men hvis ditt hjerte er innstilt på V8, kan du likevel ta noen skritt for å forbedre gass kjørelengde. Instruksjoner
en

unngå aggressiv kjøring, som er definert som fartsovertredelse, rask akselerasjon og uberegnelig bremsing. Aggressiv kjøring avfall gass og er nummer én bidragsyter til en lavere gass kjørelengde for Dodge 4.7 (eller hvilken som helst bil, for den saks skyld). For hver 5 mph du kjører over 60 km /h, vil kostnaden av gass sette deg tilbake en annen $ 0,24 per gallon. Bruk cruise control med din Dodge 4.7 på store motorveier for å hjelpe bidra til en billigere gass regningen -. Opp til $ 0,81 mindre per gallon
2

Redusere vekten i Dodge 4.7. Den generelle formelen er at jo mer vekt på kjøretøyet bærer, jo tregere vil få, og så må du pumpe mer gass for å opprettholde samme hastighet. Resultatet er dårlig drivstofføkonomi. 100 ekstra pounds i bilen kan redusere miles per gallon av opp til 2%. Fjern overflødig vekt som ikke er absolutt nødvendig for turen.
3

Riktig Fyll dekkene på Dodge 4.7. Riktig dekktrykk for Dodge 4.7 ligger på dekkene selv, eller i bruksanvisningen. Du kan forbedre gass kjørelengde med 3,3% med skikkelig oppblåst dekk. Under-oppblåst dekk kan redusere gass kjørelengde med 0,3 prosent for hver 1 psi trykkfall på alle fire dekkene.
4

Bruk Dodge anbefalte grad av motor olje for modellen. Dette vil forbedre gass kjørelengde med 1-2%. Finn også en motorolje med "Energy Spare" merkelapp på det. Disse merkene inneholder friksjon-reduserende tilsetningsstoffer og vil ytterligere bidra til drivstoffeffektivitet og miljø.
5

Planlegg turen din mer effektivt. I stedet for å kjøre mange one-stop ærend i løpet av dagen, gjør alle dine stopper i en tur. Flere korte turer tatt fra en kald start i en Dodge 4.7 kan bruke dobbelt så mye drivstoff som en lengre multipurpose tur dekker samme avstand når motoren er varm. Pendler du en stor avstand til jobb hver dag, med tanke på å spare penger og hjelpe ut miljøet ved carpooling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124834.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil