Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Lease Trader Vs . Swapalease

Swapalease.com og LeaseTrader.com begge bringer sammen to grupper av mennesker: de som ønsker å komme ut av sin bil leier tidlig , og de som er villige til å ta på resten av de leieavtaler uten store up- front kostnader . LeaseTrader.com
p Med LeaseTrader , viser selgeren merke, modell , funksjoner og nåværende kjørelengde på bilen, sammen med identiteten til leasingselskapet og leieavtalen buyout beløp eller restverdi. Reklame bilen koster $ 89,95 , selger transaksjonsgebyr er $ 149,95 . Kjøperne betale $ 39,95 påmeldingsavgift og en $ 149,95 transaksjonsgebyr på forutsatt leieavtalen.
Swapalease.com

Swapalease følger i hovedsak den samme modellen for notering kjøretøyer. Det legger ikke selger avgifter på nettet , at du må ringe selskapet for å finne ut avgiftene for ulike oppføringen pakker. Yahoo Finance rapporterer at selger avgifter varierer fra $ 49,95 til $ 150 for en oppføring , pluss en $ 95 transaksjonsgebyr. Swapalease lader også kjøperne en avgift for å registrere deg for å bruke sitt nettsted , som kan variere fra $ 34,95 til $ 79,95 .
Andre faktorer

Noen leasing selskapene også lade kjøpere en overgangssum på opp til 600 dollar. Begge nettstedene tillater kjøpere og selgere å forhandle om å ha selgeren betale hele eller deler av denne avgiften , sammen med fraktkostnader eller kjøretøy utgifter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94853.html

Previous:
Next:

Auto Leasing