Norge bil >> Biler >> bil lån finansiering >> Auto Leasing >> Content

Hvordan å lease en Dodge Caravan

Når leasing en Dodge Caravan, eller hvilket som helst kjøretøy, betaler du leasingselskapet for beløpet van avskriver over leieperioden. Avskrivninger er beløpet Caravan verdi faller mens du kjører den. Jo lavere avskrivninger, vil de senke leiebetalinger være. Før leasing en Caravan, spørre selgeren spørsmål om produsentens veiledende pris (MSRP), avskrivninger mengden og lengden på leieavtalen for å sikre at du får best mulig avtale. Instruksjoner
en

Bestem MSRP for Caravan du ønsker å lease. Ifølge Dodge hjemmeside, starter 2010 MSRP på $ 23660. Dette er grunnmodellen pris, uten noen alternativer eller add-ons. Hvis du velger statister, som UConnect system for musikk og retninger, vil MSRP være høyere.
2

Forhandle prisen. Mange forhandlere vil fortelle deg at fordi du er leasing stedet for å kjøpe, må du samtykke til full MSRP. Dette er ikke tilfelle. Når leasing, kan du forhandle med forhandleren for å få en lavere MSRP. Den endelige avtalte prisen kalles aktiverte kostnader, eller cap kostnad.
3

Velg lengden på leieavtalen. De fleste leieavtaler kjøre i 24, 36 eller 48 måneder. Siden et kjøretøy svekkes mest i løpet av de første to årene, vil et 24-måneders leieavtale være den dyreste. Mengden av dine leiebetalinger bestemmes av et anslag på Caravan verdi ved slutten av leieavtalen, dette kalles restverdi. For eksempel kan forhandleren fastslår at Caravan vil bare være verdt 50% av sin verdi i 24 måneder. Så for å bruke den nåværende Start MSRP av $ 23 660 som et eksempel, ville verdien være $ 11 830 i 24 måneder.
4

sammenligne leieavtalen penger faktor til den årlige prosentsats (APR) som tilbys når du kjøper en Caravan . Når du leaser en bil, kjøper et leasingselskap den fra forhandler for avtalt MSRP. Du kan deretter foreta utbetalinger til dem som inkluderer en viss interesse, kalt leieavtalen penger faktor. Sørg for interessen de belaste er i tråd med APR at forhandlere lade på et kjøp. Hvis du kan kjøpe en campingvogn for en 5% apr, ville du ikke ønsker å godta en pengene faktor på 10%, siden det ville være det dobbelte av interesse.
5

Registrer din leieavtale. Når du har kommet til en enighet på hetten kostnader, lengde og penger faktor, vil din Dodge forhandler gi deg en månedlig betaling beløp som du vil gjøre til leasingselskapet. Du kan deretter signere avtalen og begynne din lease.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-loans-financing/auto-leasing/94847.html

Previous:
Next:

Auto Leasing