Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøp av brukte biler >> Content

Hvordan kjøpe brukte Junk Cars

Kjøp av brukte useriøs biler kan være en lønnsom virksomhet for noen med en entreprenørånd og en bit av kunnskap om biler. Useriøs biler kan være strippet og solgt for deler, og i noen tilfeller kan de være løst, slik at de er fremkommelige igjen. Useriøs biler også gjøre fantastiske læringsverktøy hvis du prøver å få erfaring på biler for personlig eller faglig gevinst. Mens steder å lete for useriøs biler ikke kan virke opplagt i begynnelsen, de fleste områder har en overflod av useriøs biler som ofte selger for lite. Du trenger
Local telefonboken
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Finn en lokal restverdi verksted i ditt område som tar bilvrak fra byen eller privat donasjon. Mange av disse bilene er ofte rustet eller generelt i meget dårlig form, men junk biler fra berging masse kan benyttes til å lære om deler grunnleggende bil reparasjon. Du kan finne berging mange i din lokale telefonlisten under biler, biler, eller Bildeler, avhengig av den aktuelle telefonboken og selskap.
2

Gå til slep selskapets auksjoner så ofte som mulig. Bilene på slep selskapets auksjoner har blitt beslaglagt av slepet selskapet, og etter en viss tid, de har juridisk rett til å selge bilen hvis den registrerte eieren ikke betaler de riktige avgifter. I mange tilfeller er biler av svært liten verdi rett og slett ikke tatt seg opp, så slep avgifter kan være mer enn bilen er verdt. Sjekk din lokale telefonboken eller online telefonkatalogen for tauing eller Tow Yards i deg området.
3

Kontakt din lokale politiet for å se om de har politiet auksjoner som involverer biler. De fleste storbyer har auksjoner for veldedighet eller til fordel for politiet, og beslaglagt biler selges ofte på disse auksjonene for mye mindre enn de er verdt. Mens mange av disse bilene er ikke helt useriøs biler, tilbyr de biler som ikke er kjørbare.
4

Sjekk online ressurser for useriøs biler i ditt område. Nettsteder som Auto Salvage Yard, Auto World of America og Ride Trygg alle har mange steder som kan være i ditt område, og mange elektroniske kilder for berging og useriøs biler vil skipet og levere biler til svært lite, om noe gebyr.

5

gå online rubrikkannonser nettsteder som Craigslist som tillater private parter å selge useriøs biler på nettet. Kjøpe en useriøs bil fra en privat fest kan du spare ganske mye penger over å kjøpe fra et slep verftet, som ofte har et minimum. Of course, med alle private parter avtaler, vil du mest sannsynlig nødt til å betale kontant, men dette er ganske standard når du kjøper en useriøs bil uansett, som de fleste bedrifter ikke tillater betaling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-used-cars/77507.html

Previous:
Next:

kjøp av brukte biler