Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

Hvordan få en regjering Car Grant i Storbritannia

Storbritannias vellykket bil scrappage ordningen, som oppfordret bilistene til å handle i sine gamle biler for nye ved å tilby en £ 2000 ($ 3078 US) incitament, endte ved utgangen av mars 2010 . Men hvis du ønsker å kjøpe en elektrisk, plug-in hybrid eller hydrogen bil du bør være i stand til å få et statlig tilskudd i 2011. Hvis du har en funksjonshemming kan du kvalifisere for hjelp mot å kjøpe eller lease en bil, ellers er det lite hjelp tilgjengelig for alle som ønsker å kjøpe en ny bil. Instruksjoner
Forskning
en

Gjør noen undersøkelser før den nye lav-karbon tilskuddsordningen begynner i 2011. Listen over biler som vil kvalifisere må tilfredsstille strenge sikkerhetskrav og ytelse kriterier. Overvåke Office for lavt utslipp kjøretøy 'nettsted - http ://www.dft.gov.uk /pgr /bærekraftig /Olev /- for å avklare hvilke biler er på den offisielle listen over biler som vil kvalifisere for de nye tilskudd.
2

Finn ut mer om selve ordningen: regjeringen sier at bilistene vil kunne kreve et tilskudd på 25 prosent av bilens kjøpesum og denne rabatten vil bli avkortet ved 5000 pounds ($ 7695 US ). Lær mer om hvor opplading punktene vil bli plassert:. Det gjør ikke fornuftig å kjøpe en elektrisk bil og bor et sted fjernkontroll hvis du ikke klarer å lade bilens batteri
3

Finn ut om du er kvalifisert for et stipend. Private bilister og business-flåten kjøpere i Storbritannia skal være i stand til å få tilgang til tilskuddene. Ca 43 millioner pounds av finansiering ($ 66 millioner US) vil være tilgjengelig frem til 31. mars 2012 og kunne fortsette etter det, avhengig av hvor populær ordningen er.
4

Møt med bilforhandleren eller produsent direkte hvis du velger å fortsette med kjøp av et elektrisk kjøretøy. De vil kunne gi deg up-to-date informasjon om priser og rabatter tilgjengelig og vil ha relevant papirarbeid om tilskuddet.
5

Finn ut om Motability ordningen hvis du bor i Storbritannia og har en funksjonshemming, som du kan kvalifisere for offentlig tilskudd for en bil. Ordningen gir hjelp hvis du ønsker å enten kjøpe eller lease en bil. Foreldre kan selv søke om ordningen på vegne av et barn 3 år eller eldre. Personer med alvorlige funksjonshemminger som trenger en bil med mange tilpasninger kan kvalifisere for støtte fra Specialized Kjøretøy Fund, som drives av Motability på vegne av regjeringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76687.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler