Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Sette en E-ring på en John Deere

En E-ringen, også referert til som en E-klipp, er et metall klipp som er plassert på de to fremre dekk av din john deere traktor eller gressklipper. Formålet med klemmen er å holde de fremre hjulene til axel spindler på traktoren. Selv om disse vil allerede være på traktoren din etter kjøp, må du kanskje erstatte en manglende E-ring, eller skift ut slitte eller skadde seg. Verktøy

Før du kan riktig erstatte en E-ring, vil du trenge både snap ring tang og en skrutrekker til å stramme og sikre E-ringen til John Deere produktet. I tillegg vil du trenge et selskap utstedt av plastlokk som vil bli plassert på toppen av E-ring for å holde den beskyttet mot korrosjon og andre harde elementer. Du vil også trenge selve E-ringen.
Skifte en Missing E-Ring

Start med å finne midten av hjulkapsel av dekket du ønsker å plassere en E-ringen på. Det vil være et hull hvor hetten av ringen bør være. Bruk fingrene til å plassere E-ring tett inn mot bakrommet som forbinder akselen spindler til forhjulene på bilen. Når den er på plass, er det bare drei det med klokken til det er stramt. Du kan bruke enten snap ring tang eller en skrutrekker til å stramme ringen videre. Etter at ringen er stramt, plasserer plasthetten på toppen av det, låse den på plass for å hindre slitasje.
Erstatte gamle E-Rings

Hvis du har planer om å erstatte de gamle E-Rings, må du først fjerne de som enten har slitt ut eller rustne. Etter å ha fjernet den beskyttende plasthetten av en E-ring, ta et par snap ring tang. Du vil finne to lunder ved siden av E-ringen. Plasser endene av tang inn i disse sporene og klem til pop E-Ring ut. Fortsett som du ville gjort for å erstatte en manglende E-ringen.
Forsiktig

Mens erstatte en E-ringen på traktoren din er en relativt enkel prosedyre, er det viktig å bruke riktige sikkerhetsforanstaltninger mens du arbeider med tunge maskiner. Pass alltid på at John Deere traktor eller gressklipper slås av mens du arbeider på den. Selv om E-ringen er ikke en elektronisk eller motoriserte delen av traktoren, kan maskineriet fortsatt flytte uventet, potensielt skade deg og noen andre i nærheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75770.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair