Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Den Torque Wrench Vil ikke gå lavt nok

Momentnøkler kan brukes til alle slags presise tetthet innstillinger, men fin innstillingene krever bruker riktig type skiftenøkkel. Ikke alle momentnøkkel vil fungere på svært små tetthet nivåer. Som et resultat er at mekaniker eller reparatør for å oppnå det riktige verktøyet med riktig presisjon. Du trenger
Ratchet momentnøkkel
Elektronisk momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Reference motoren din eller søknad manual for montering jobbes med for riktig tetthet innstilling verdi kreves. Undersøke momentnøkkel for å fastslå om det er en elektronisk eller skralle-type momentnøkkel. Kjøpe en hvis du ikke har en av disse to typene.
2

Plasser momentnøkkel slik at du kan se måling innstillinger. Sammenligne innstillingen til verdien nødvendig. Sett skrallen-type fastnøkkel til riktig innstilling og lås den på plass med vri låsen nederst på skiftenøkkelen. Bruk elektronisk momentnøkkel hvis verdien er mindre enn den første innstillingen på en skralle-type fastnøkkel (dvs. du trenger en finere verdi enn standard målinger gitt).
3

Preset den elektronisk nøkkel til den verdi som trengs. Sett korrekt kontakt på toppen av skiftenøkkelen. Påfør skiftenøkkel til mutter eller bolt trenger innstramming. Sakte stramme til du hører og føler et klikk med skralle-type skiftenøkkel eller et pip fra den elektroniske nøkkelen. Ta momentnøkkel av mutter eller bolt og gå videre til neste forsamlingen trinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75080.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair