Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Inntak manifold pakning Problemer

Bil motorer er avhengige av riktige blandinger av luft og drivstoff til å prestere på topp nivå. En del av motoren, inntaksmanifold , hjelper til med denne blandingsprosessen , men kan ha problemer med lekkasje fra innsugningsrøret pakning. Funksjon

Et inntak manifold pakning tetter de to delene av inntak manifolden sammen for å holde luft og drivstoff blandingen lekker ut . Inntaket manifold selv distribuerer denne blandingen til motorens sylindere for forbrenning .
Hensyn

Intake manifold pakning problemer oppstår når motoren aldre. Gjeldende Day Stock pakninger er laget av nylon -fylt plast bærere , som kan deformere fra den konstante endring av lufttrykket og varme i inntaksmanifold kropp i løpet av en bilens levetid. Hvis en pakning er sviktende , kan det være synlig lekkasje og en åpenbar reduksjon i motorytelse .
Forebygging og løsning

Mange ettermarkedet inntak manifold pakninger er produsert med aluminisert stålprofil organer for å demme opp integriteten av pakningen . Husk at Momentflytting av ventilsett rundt pakningen bør overvåkes for å sørge for at pakningen er festet godt , men ikke kommer i klem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74530.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair