Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Toyota Motor Identification

Siden det ble grunnlagt i 1930, har den japanske Toyota Motor Corporation produserte en rekke motorkjøretøy motorer for lastebiler og biler i sin egen linje og for andre produsenter. Effektiv System

Ikke overraskende bruker den produktive Toyota Motor Corporation en av de mest effektive motor identifikasjon systemer blant bilprodusenter . Selskapets metoden inkorporerer hver bilens kjøretøy identifikasjonsnummer , eller VIN , noe som gjør det nesten umulig å kjøpe feil motor for en gitt modell .
Finne VIN

Toyota VIN er en kombinasjon av 17 tall og bokstaver . Du finner den på følgende steder : på din forsikring kortet , på registreringsnummeret på bilen din , på " VIN plate" ligger på nedre dashbordet nærmest nærmest frontruten på førersiden , og trykket på sertifikatet merkelapp på førersiden dørstolpen .
Identifikasjon

Når vi ser på VIN , noterer de første numeriske tegn , som angir motorblokken generasjon . De neste en eller to bokstaver angir motorfamilie . Suffikset , som er atskilt med en strek, angir funksjonene i motoren. For eksempel , "C " angir " utslipp styresystem " mens " E " angir "elektronisk bensininnsprøytning . "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73950.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair