Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Auto Møbeltapetsering Verktøy

Mange forskjellige verktøy er nødvendig for effektiv auto møbeltrekk reparasjon. De nøyaktige verktøyene du trenger kan avhenge av jobben selv, siden ulike verktøy er nødvendig for å erstatte døren møbeltrekk versus endre stoffet på en helt fulle baksetet. Mange av disse verktøyene kommer i sett eller pakker for gjør-det-yourselfer, men individuelle verktøy kan kjøpes separat, så vel. Møbeltrekk Remover

Møbeltapetsering fjerning er produsert for å brukes på dører, og den vanlige trekk på setene selv. Dette verktøyet ser ut som en skrutrekker, med en åpen "U"-form i enden i stedet for en flat ende. Trekket remover kan brukes til å løsne masker, og også for behandling av møbeltrekk design som har hog ringer (egentlig et tynt stykke metall) hvor sømmen strammet opp. Bildøra møbeltrekk fjerning er laget for å spesifikt omhandler paneler og andre design problemer som er unike for dører.
Møbeltapetsering Tucking Tool

Alle som ønsker å installere ny møbeltrekk under reparasjonen eller restaurere en gammel bil må skaffe de riktige møbeltrekk Tucking verktøy for å få jobben gjort. Disse verktøyene er utformet spesielt for å ta nye møbeltrekk kutt og strammer inn polstringen tett i bak paneler. Disse verktøyene ser ut som spesielle isskrape for bilvinduene, men er designet for å stramme og brette bort polstringen slik de reparerte seter eller dørpaneler ser ut som ny.

Møbeltapetsering Clip Tenger

En stor del av reparere eller gjenopprette Trekket er å ta vare på møbeltrekk klipp, spesielt når du arbeider med dørpanelene. Møbeltrekk klippet tang tillate individer å fjerne panel klipp uten å skade dem, noe som gjør full restaurering mye enklere. Dette verktøyet lar de uskadde panel klipp som skal brukes etter den nye møbeltrekk er satt inn, slik at panelene er alle fullstendig restaurert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73282.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair