Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Funksjon av en Powertrain Control Module

The drivverket kontroll modul, en datastyrt automotive komponent som vanligvis er plassert under et bilsete er viktig for funksjonen til motorens system . Hvis det ikke fungerer som det skal , vil ulike kjøretøy , herunder overføring og lading system , mislykkes. Diagnostikk

Powertrain Control moduler er små datamaskiner som kan oppdage problemer i et kjøretøy og deretter generere diagnosekoder som representerer disse problemene. En mekaniker bruker en diagnostisk verktøy for å lese drivverket modulen koder , noe som gjør identifisering av spesifikke problemområder lettere .
Signaler

Modulen sender ut signaler til andre deler av motoren , inkludert kamaksel , veivaksel , luftinntak og tenning å teste deres temperatur og stand. Hvis dårlig tilbakemelding er mottatt fra en annen del eller enhet , som indikerer et problem , vil modulen sende et signal som aktiverer check engine lyset på bilens instrumentpanel .
Andre funksjoner
< br >

drivverket kontroll modul regulerer hastighet mens et kjøretøy går på tomgang og når cruise control er i bruk . Det fungerer også med katalysatoren for å redusere antallet forurensende stoffer som slippes ut fra eksosen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72554.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair