Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Kjøretøy Transmission Problemer

Automobile sendinger er kompliserte systemer som består av flere komponenter som arbeider sammen. Problemer er mest sannsynlig å utvikle når en eller flere av disse komponentene arbeider ute av sync med de andre. Regelmessig vedlikehold og væske sjekker kan bidra til å forebygge de mest vanlige problemer med overføringen. Identifikasjon

En bilens girkasse gjør jobben med å sende kraften fra motoren til drivhjulene på bilen, ifølge Lee Myles transmisjoner. Biler kan være forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrift, noe som indikerer som setter av hjulene får kraft fra motoren. Foruten å overføre kraft til hjulene, blir sendingene også designet for å justere motorens kraft i henhold til hvor fort bilen er i bevegelse. På denne måten fungerer overføringen å gjøre det beste bruk av motorens kraft basert på hastigheten på bilen.
Funksjon

En serie med enheter og komponenter er ansvarlig for glatt og jevn overføring av makt, må alle jobbe sammen for at systemet til å kjøre jevnt, ifølge Lee Myles transmisjoner. Overføringssystemet består av et planetgir, en momentomformer, en guvernør og gassvaieren, og en innebygd datamaskin. Når en eller flere av disse komponentene svikter, kan overføring problemer utvikler seg. Med automatiske girkasser, noen ganger kan det være vanskelig å få øye på et potensielt problem før det blir alvorlig siden det meste av systemet er automatisert og utenfor sjåførens kontroll, men kan feilaktig clutch og girkasse kjøreegenskaper på en manuell girkasse skade komponentene i systemet.

Driving

Automatiske girkasser er ment å skifte jevnt når du flytter fra ett gir til den neste. Manuelle systemer er også utviklet for å skifte gir i en jevn, koordinert sekvens. Alt som skal være merkbar er en senking av motorkraft mens den faktiske hastigheten på bilen øker, ifølge Lee Myles transmisjoner. Noen sterke rykk, grøsser eller forsinkelser når du flytter mellom girene kan være et tegn på problemer med overføringen. Et annet problem som skjer når et gir unnlater å skifte kalles slipping. En giret har glidd når akselerasjonen fører til at motorkraften å øke, mens hastigheten på bilen forblir den samme.
Cold Vs. Hot

I noen tilfeller når den først starter en bil, kan overføring væske nivåer trenger noen minutter for å nå sine faktiske nivåer. Dette kan være spesielt sant i kalde temperaturer, ifølge Lee Myles transmisjoner. Mens kaldt, kan systemet fungere greit, men når den er varmet opp visse merkbare problemer, for eksempel en liten krampetrekninger når girene endring eller clanking lyder, kan utvikle seg. Dette kan være et tegn på skittent eller gammelt fluid som går gjennom systemet. Når du sjekker nivåer, bør væsken fremstår som klart, uten flekker eller rusk. Fluid kan virke litt brun fra slitasje, men for mye brunt kan indikere sediment, eller skitt. Dette kan være et tegn på at det er på tide å tømme og fylle systemet.
Forebygging /løsning

Etter produsentens tidsplan for vedlikehold er den beste måten å unngå problemer med overføringen . Dette betyr å ha væsken skiftes med jevne mellomrom i henhold til planen satt av produsenten. Kontrollere væske på regelmessig basis kan også hjelpe til med å oppdage potensielle problemer, ifølge Lee Myles transmisjoner. Ekstremt skitne væsken er et tegn på at væsken må endres. Slow lekkasjer eller tunge lekkasjer kan også være et tegn på forestående problemer. Opprettholde normale væskenivå før en mekaniker kan sjekke bilen er avgjørende når noen form for lekkasje er oppdaget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72107.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair