Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Chevy Blazer Rear Transfer sak

The overføre saken på en Chevrolet Blazer er under bilen, montert på baksiden av overføringen. På firehjulsdrevne biler, tar overføringen saken kraft generert av motoren og kanaliseres gjennom overføring og dirigerer den til foran og bak drivakslene. Over tid kan de gir og lagre inni overføre saken slitasje og overføre saken må bygges opp igjen. Overføringen sak på dette kjøretøyet må fjernes før det kan bli betjent. Du trenger
Wrench satt
Floor jack
Jack står
Socket satt
maskeringstape
Marker
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
Fjerne Driveshafts
en

Koble jordkabelen fra minuspolen, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne bolten og trekke klemmen av terminalen.
2

Hev bilen og støtte med bukker plassert under rammen.
3

Tøm overføre saken. Finn tappepluggen nær bunnen av overføringen saken. Plasser en spillolje samling pan under pluggen og bruke en socket for å fjerne det. Når all væsken har rent ut, sett pluggen.
4

Fjern boltene som kobler den bakre drivaksel til bakakselen åk ved hjelp av en stikkontakt. Senk drivakselen, og skyv den bakover under bakakselen for å løsne den fra overføre saken. Fjern den fra bilen.
5

Fjern boltene som kobler drivaksel foran til framakselen åk ved hjelp av en stikkontakt. Senk drivakselen, og skyv den frem under forakselen for å løsne den fra overføre saken. Fjern drivakselen fra kjøretøyet.
Fjerne Transfer sak
6

Label og koble fra de elektriske ledninger og vakuum linjer knyttet til overføring saken. Bruk maskeringstape og en markør.
7

Fjern overføre saken shifter rod. Ved hjelp av nål-nese tang, fjerne klippet som forbinder shifter rod å overføre saken. Skyv stangen unna overføre saken.
8

Plasser et gulv jack under overføre saken. Hev det nok til å ta vekten av overføringen saken off overføringen.
9

Fjern boltene som forbinder overføre saken til overføring ved hjelp av en stikkontakt eller skiftenøkkel.
10 < p> Skyv overføre saken bakover for å løsne den fra overføre saken. Senke gulvet jack, og fjern overføre saken fra kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71489.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair