Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan installerer jeg kontroll armene på en 1998 Toyota?

Den forstillingen på noen modeller av 1998 Toyota biler har en øvre og nedre kontroll arm som styrer opp og ned bevegelse av forstillingen. Når heve eller senke suspensjon på en Toyota, er en metode for å installere nye øvre og nedre kontroll armer, noe som forbedrer justering samt heve eller senke bilen. Når forstillingen er demontert, kan du installere kontrollgruppene, som tar omtrent en time å gjøre. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Fastnøkkel satt
3/8-inch skralle og socket sett
3/8-inch momentnøkkel
Lavere kontroll armer og Haute-kontroll armene
Vis flere instruksjoner
Øvre BÆREARM
en

løfte øvre kontroll arm inn i festene på rammen. Bolt det til rammen med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Trekk til bolten ned til 94 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
2

Monter den øvre kontroll arm kontroll arm kuleledd til toppen av spindelen med 3/8- tommers skralle og socket, så trekk det ned til 29 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
3

Installer stabilisator bar endeledd til øvre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel.
Nedre BÆREARM
4

Løft nedre kontroll arm inn i rammen og skru den på plass med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Trekk til boltene ned til 111 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel. Bolt spankulere bar til forkanten av nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket og trekk det ned til 111 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.
5 < p> Sett i den nedre kontroll arm ball joint i det nederste hullet på spindelen med 3/8-inch skralle og socket og trekk det ned til 80 fot-pounds med 3/8-inch momentnøkkel.

6

Installer støtdemper til nedre kontroll arm med 3/8-inch skralle og socket. Installere forhjulene med dekk jern og senke Toyota ut av bukker med jekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61930.html

Previous:
Next:

auto Bremser