Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan du driver et dekk Endre Machine

Endre dekk for hånd pleide å være vanskelig, og i dag er nesten umulig. Ingeniører designe moderne dekk med ekstremt stive sidevegger og lave profiler for å møte forbrukernes krav om høy ytelse og elegant stilig utseende. Oppgaven med demontering og montering kjøretøy dekk på en felg er som monterer et sykkeldekk for hånd. Dekk maskiner forenkle dette arbeidet ved å utnytte luftdrevne og elektriske motorer for å fjerne det fysiske arbeidet som kreves for å tvinge stive sidevegger forbi kanten av felgen. Med riktig trening og forståelse, dekk skiftende maskiner bidra til å transformere denne oppgaven til en tryggere og enklere prosess. Du trenger:
Vernebriller
Vernesko
Arbeidshansker
Valve kjerne verktøy
dekkanten smøremiddel
Vis flere instruksjoner
Demonteringsskritt Dekk

1

Bruk vernesko og vernebriller. Dekket er oppblåst med høyt trykk luft og maskinen genererer enorm kraft for å fjerne og installere et dekk. Dekk og felger kan være tunge. Arbeidshansker kan brukes, men pass på at de ikke hekter seg fast eller bli fanget mens du bruker maskinen.
2

Fjern dekk ventil kjerne med ventil kjerne fjerning verktøy for å tømme dekket. Luft vil slippe raskt fra dekk med en plystrende lyd når ventilen kjerne er helt fjernet.

Ventil kjerne er den delen som du skyver på innsiden av ventilen stammen for å slippe ut luft av dekket sakte.

ventil kjerne Verktøyet har to tenner som vil skli inne i ventilen stammen rundt ventilen kjerne, mye som en baklengs skrutrekker verktøyet for fjerning har spor som en skrue hode. Ventilen kjerne er bladet som settes inn i sporet i verktøyet. Skru ventilen kjerne å fjerne.
3

Bryt perler av dekket løsnet fra felgen. Vulsten av dekket er den smaleste del av dekket hvor det griper tak felgen. De fleste dekk maskiner bruker en arm med en klemme eller et sett med valser å skyve perle tilbake bort fra kanten. De perle behov for å bli brutt løs fra forsiden og baksiden av felgen.
4

Monter dekket og felgen på dreieskiven av dekket maskinen. Avhengig av maskinens utforming, vil bruken av dekket rim klemmer eller gjenget stang for å feste på felgen. Kontroller felgen holdes sikkert.
5

Swing mount /demontere hodet til kanten av felgen. Sett perle breaker bar mellom dekket og felgen og skyv bar mot midten av felgen. Baren må snu på mount /demontere hodet hale å løfte en del av gummi dekkanten over mount /demontere hodet. Mer avanserte maskiner har en luft-opererte mekanisme for å lirke dekkets bead over kanten av felgen på en mount /demontere hodet.
6

Roter dreieskiven til å snurre hjulet. De mount /demontere hodet guider dekket over kanten av felgen. Stopp når hele første perlen har blitt dratt over kanten. Gjenta prosessen med å lirke den delen av den andre perle over mount /demontere hodet og rotere dekk for å fjerne dekket helt fra felgen.
7

Swing mount /demontere hodet vekk fra felgen . Fjern den løse dekk.
Montering Dekk
8

Fest rim til svingskiven av dekket maskinen. Smør perler av det nye dekket med dekk smøremiddel for å gjøre monteringen enklere. Sett dekket på toppen av felgen og sving mount /demontere hodet tilbake til kanten av felgen igjen.
9

Slide en kant av perlen over fronten og under baksiden av braketten /demontere hodet. Roter turn tabellen. Den mount /demontere hodet pries perlen over kanten av felgen. Gjenta for den andre perle til dekket slips på felgen.
10

Koble dekk maskinens luftfylling slangen til dekk ventil. Pump opp dekket til setet perlen fullt ut mot felgen. Ikke overstige 40 psi mens sitteplasser perlene. Fjern luftslangen. Installere ventil kjerne med ventil kjerne verktøyet. Installere luft-slangen og sette riktig dekktrykk.
11

unclamp dekket og felgen fra platespilleren. Fjern dekket fra maskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61336.html

Previous:
Next:

auto Bremser